Bilgisayarda ders notu almak verimli mi?

Yazarken çok vakit kaybı olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle aklıma böyle bir fikir geldi hem yazma hızım da artar. Deneyenler varsa tecrübelerini paylaşırsa mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazarken çok vakit kaybı olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle aklıma böyle bir fikir geldi hem yazma hızım da artar. Deneyenler varsa tecrübelerini paylaşırsa mutlu olurum.
Verimli hocam alıyorum.

Anlama şeklinize göre değişir. Bazıları yazmadan anlayamaz. Bazıları da sadece okuyup, geçerek anlayabilir. Bunu kendiniz deneyerek öğrenebilirsiniz.

Yazdığın şeyleri odaklanarak yazarsan sorun olmaz, ama bir yandan yazıp bir yandan dalıp gidersen hiç verim alamazsın ve daha sonra okuması zulüm gelir sana. O yüzden kendi cümlelerinle kısa kısa yazarak çalış. Yani hocanın dediklerini değiştir.

Tek sıkıntı veri kaybı her ihtimalde silinebilir.

Defterlerimden uzun dayandı vallahi.

Screenshot_2023-06-09-22-32-34-337_com.google.android.apps.docs.jpg

Yazdığın şeyleri odaklanarak yazarsan sorun olmaz, ama bir yandan yazıp bir yandan dalıp gidersen hiç verim alamazsın ve daha sonra okuması zulüm gelir sana. O yüzden kendi cümlelerinle kısa kısa yazarak çalış. Yani hocanın dediklerini değiştir.

Katılıyorum. Ancak eklemekte fayda var, eğer klavyeye bakmadan yazabiliyorsanız zaten 2 haftaya kalmaz otomatiğe bağlarsınız.

Derste not alırken elimi unutuyordum ben, basit formatlandırma hariç orayı düşünmeden not alırdım. (kalın yazı ve paragraflandırma gibi)

Aklım ve gözüm tamamen derste yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı