Bilgisayarda gereğinden fazla hafıza dolu

Masterkenobii

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarda 3 oyun var toplasan max 15-20 GB ancak sadece 260 GB boş yer var toplam hafıza 512 GB. Belki normaldir bu konularda çok bilgili değilim. Teşekkürler şimdiden

Son düzenleyen: Moderatör:
HOcam temp klasörlerini temizlemenizi öneririm.

Windows+R basıp çıkan ekranda ilk temp yazıp açılan klasördeki tüm dokümanları silin. Bazıları silinmeyecektir, onları atlayabilirsiniz. Aynısını temp yerine %temp% yazarak karşınıza çıkan klasördekileri silerek yapın. Sonra çöp kutunuzu boşaltın. Ayrıca indirilenler klasörü gibi klasörlerinizi de kontrol edin gereksiz dokümanlardan temizlemek için. Bir de siz fark etmeden veya bilinçli yayın kayırları da almış olabilirsiniz. Genelde Belgelerim'de videolar klasöründe bazen oyun kayıtları olur. Videolar da çok yer kaplarlar.

Bu bilgisayar>arama kutusu>sol yukarıdan ara seçeneği>boyut>4GB'den yükseği seçin bir bakın bakalım değişik bir şey var mı? SS de atabilirsiniz.

Bu bilgisayar>arama kutusu>sol yukarıdan ara seçeneği>boyut>4GB'den yükseği seçin bir bakın bakalım değişik bir şey var mı? SS de atabilirsiniz.

Hocam WinDirStat uygulamasıyla epey yer açtım. Sorunu çözdüm ama şu fotoğraftaki durum normal mi normalde 512 GB depoloma var ama 455 GB kullanabiliyorum

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-28 185452.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-28 185452.png
    8,8 KB · Görüntüleme: 18

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı