hknst Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 39 19 Aralık 2022 #1 Merhaba arkadaşlar oyunda ekranda böyle renkler çıkıyor nedeni nedir bilemedim, yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar oyunda ekranda böyle renkler çıkıyor nedeni nedir bilemedim, yardımcı olur musunuz?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.307 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2022 #2 hknst dedi: Merhaba arkadaşlar oyunda ekranda böyle renkler çıkıyor nedeni nedir bilemedim, yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1607490 Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ısınıyor olabilir. Artı 0 Eksi
hknst dedi: Merhaba arkadaşlar oyunda ekranda böyle renkler çıkıyor nedeni nedir bilemedim, yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1607490 Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ısınıyor olabilir.
SARS-CoV-2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.063 Çözümler 1 19 Aralık 2022 #3 Kablo sağlamsa ekran kartı gidici gibi. Yada portlarda sorun olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS hknst Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 39 19 Aralık 2022 #4 SARS-CoV-2 dedi: Kablo sağlamsa ekran kartı gidici gibi. Yada portlarda sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... aman hocam yeni aldık o kadar test ettik dediler driver problemi olaiblir mi amd rx6800 Artı 0 Eksi
SARS-CoV-2 dedi: Kablo sağlamsa ekran kartı gidici gibi. Yada portlarda sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... aman hocam yeni aldık o kadar test ettik dediler driver problemi olaiblir mi amd rx6800
SARS-CoV-2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.063 Çözümler 1 19 Aralık 2022 #5 hknst dedi: aman hocam yeni aldık o kadar test ettik dediler Genişletmek için tıkla... Valla deneyeceksiniz hocam. Farklı kablo ile farklı portlara takarak falan. Umarım büyük bir sorunu yoktur. Kart ne? Artı 0 Eksi
hknst dedi: aman hocam yeni aldık o kadar test ettik dediler Genişletmek için tıkla... Valla deneyeceksiniz hocam. Farklı kablo ile farklı portlara takarak falan. Umarım büyük bir sorunu yoktur. Kart ne?
KS KS hknst Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 39 19 Aralık 2022 #6 SARS-CoV-2 dedi: Valla deneyeceksiniz hocam. Farklı kablo ile farklı portlara takarak falan. Umarım büyük bir sorunu yoktur. Kart ne? Genişletmek için tıkla... amd rx6800 Katy Perry dedi: Ekran kartı ısınıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... oyunda 67-68 derece oluyor Artı 0 Eksi
SARS-CoV-2 dedi: Valla deneyeceksiniz hocam. Farklı kablo ile farklı portlara takarak falan. Umarım büyük bir sorunu yoktur. Kart ne? Genişletmek için tıkla... amd rx6800 Katy Perry dedi: Ekran kartı ısınıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... oyunda 67-68 derece oluyor
SARS-CoV-2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.063 Çözümler 1 19 Aralık 2022 #7 hknst dedi: amd rx6800 Genişletmek için tıkla... Kart yeniymiş ya. Donanım arızası riski daha az o zaman. Temiz whql sürücü kurup deneyin bakalım. Artı 0 Eksi
hknst dedi: amd rx6800 Genişletmek için tıkla... Kart yeniymiş ya. Donanım arızası riski daha az o zaman. Temiz whql sürücü kurup deneyin bakalım.
KS KS hknst Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 39 19 Aralık 2022 #8 o ne dmek hocam ddu ile sürücüleri kaldırıp yeniden kurmamı tavsiye eden de var Artı 0 Eksi
SARS-CoV-2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.063 Çözümler 1 19 Aralık 2022 #9 hknst dedi: o ne dmek hocam ddu ile sürücüleri kaldırıp yeniden kurmamı tavsiye eden de var Genişletmek için tıkla... Evet ondan bahsediyorum temiz derken. Artı 0 Eksi
hknst dedi: o ne dmek hocam ddu ile sürücüleri kaldırıp yeniden kurmamı tavsiye eden de var Genişletmek için tıkla... Evet ondan bahsediyorum temiz derken.
KS KS hknst Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 39 19 Aralık 2022 #10 tamamdır ben bi deneyeyim teşekkürler SARS-CoV-2 dedi: Evet ondan bahsediyorum temiz derken. Genişletmek için tıkla... oluyor hocam bi şey değişmedi gibi display port kablosu takılı ondan olabilir mi Son düzenleme: 19 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
tamamdır ben bi deneyeyim teşekkürler SARS-CoV-2 dedi: Evet ondan bahsediyorum temiz derken. Genişletmek için tıkla... oluyor hocam bi şey değişmedi gibi display port kablosu takılı ondan olabilir mi