Bilgisayarda görüntü gelmiyor ve ekran bozuluyor

imquincy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım 2-3 hafta öncesine kadar sorunsuz çalışıyordu. Lakin bilgisayarım en son çalıştığı zaman bir anda renkli çizgiler ekranda belirmeye başladı. Bi' 10-15 saniye boyunca fareyi hareket ettirebiliyordum fakat etkileşime geçemiyordum. Sonrasında renkli noktalar ve çizgiler ile beraber mavi ekran hatası aldım. Glitchler fazla yoğun olduğundan mavi ekranda yazan hata kodunu okuyamadım. Sonrasında sorunun monitörde olduğunu düşünüp televizyona taktım fakat televizyonda da aynı tepkimeyi aldım. RAM'leri çıkarıp taktım ve 5 dakika boyunca sorunsuz çalıştı fakat sonrasında internet kablosu bağlamak istediğimde aynı tepkiyi yine aldım. Sonrasında slot değiştirdim fakat yine aynı sonuç. Denemelerimden sonra artık bozuk görüntü değil komple görüntü gelmemeye başladı.
Tahminim VGA kablosunda sıkıntı olamaz çünkü görüntüyü ara sıra düzgün alabiliyorum.
Sorunun ekran kartında veya yüklü olan işletim sisteminde (Windows 7 Ultimate) olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle merhaba. VGA kablosunu çıkarıp bilgisayarı başlatın. 5 dakika sonra VGA kablosunu tekrar takın eğer görüntü gelmiyorsa bilmiyorum. Bilgim bu kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı