Çözüldü Bilgisayarda hissedilen yavaşlık

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hannoez

Hectopat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Merhaba. Bu sabah bilgisayarımı açtığım zaman sanki bilgisayar da bir yavaşlık hissettim uygulamaları falan geç açıyordu. Normalde bir yavaşlık yoktu. Fakat bu gün bir farklılık sezdim acaba virüs falan girme ihtimali olabilir mi? Bilgisayara virüs girince bilgisayar yavaşlar mı? Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim.

Çözüm
Arama kısmına gelip Güç Planı Seçin yazıp çıkan uygulamaya tıklayın, oradaki güç modunu Yüksek Performansa almayı deneyin.
Arama kısmına gelip Güç Planı Seçin yazıp çıkan uygulamaya tıklayın, oradaki güç modunu Yüksek Performansa almayı deneyin.
Tekrar denedim ve oldu sorunum çözülde teşekkür ederim güç seçeneklerine bakarken en düşük işlemci güç durumunu ve en yüksek işlemci güç dürümunu değiştirdim sorun çözüldü.
1609583166138.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı