Bilgisayarda internet çekmiyor

sallan

Femtopat
Daha fazla  
Odamda telefonda internet güzel çekiyor ama bilgisayarda çekmiyor internet, bilgisayarda full gösteriyor ama bilgisayarda çekmiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem başka bir odada mı?
Ya modemin yerini değiştirin ya da kasanın.
Bazan az bir değişiklik bile etkili olabilir.

Bunlar da mümkün değil ise router , ağ genişlerici gibi ek bir donanım kullanmanız gerekebilir.

EK: Wifi adaptörünüz tümleşik mi yoksa USB adaptör mü bilmiyorum ama USB adaptör ise yeterince kaliteli değil demekki. Bazıları çok adi olabiliyor, hatta epey yakından bile çekemeyebiliyor.

Bu durum genellikle bilgisayarındaki Wi-Fi kartının çekim gücüyle ilgili olabiliyor. Bilgisayarın Wi-Fi sinyalini güçlü almayabilir, ama telefonda daha iyi çalışıyordur çünkü telefonun anteni daha iyi olabilir. Ethernet kablosu kullanmak bu sorunu çözebilir. Eğer kablolu bağlantı imkânın yoksa, modem çok uzakta olabilir, bu yüzden modemini bilgisayara daha yakın bir yere koymayı deneyebilirsin.

Modem başka bir odada mı?
Ya modemin yerini değiştirin ya da kasanın.
Bazan az bir değişiklik bile etkili olabilir.

Bunlar da mümkün değil ise router , ağ genişlerici gibi ek bir donanım kullanmanız gerekebilir.

EK: Wifi adaptörünüz tümleşik mi yoksa USB adaptör mü bilmiyorum ama USB adaptör ise yeterince kaliteli değil demekki. Bazıları çok adi olabiliyor, hatta epey yakından bile çekemeyebiliyor.
USB kullanıyorum everest marka önerebileceğin daha iyisi varsa beklerim

USB kullanıyorum everest marka önerebileceğin daha iyisi varsa beklerim
Everest en sevmediğim dandik markalardan biri.
Belki orta kalite olabilecek bir kaç ürünü vardır.

Ürün bakıp eklerim. Sorununuz Everest adaptörden kaynaklıdır.

Ballısınız diyeceğim. Grafiklere göre ağ adaptörleri bu aralar epey düşmüş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı