Bilgisayarda internet hızı düşük

Jeperl

Hectopat
Merhaba, dün bilgisayarıma format attım ve daha sonra gerekli driverları kurdum. Buraya kadar sorun yoktu fakat, bugün bilgisayarı açtığımda internet hızım çok düşük olduğunu gördüm. Modem arayüzünden baktığımda da bilgisayarıma gelen hızın 6-13 Mbps gibi rakamlar olduğunu gördüm, hemen yanında duran telefonuma gelen hız daha fazla. Bu konuda ne yapmam lazım?

asa.png

2013'ten beri kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım en az 20 bilgisayara format attıktan sonra DriverBooster ile driverlarını yükledim kendimce bir tavsiyeydi forumda yeniyim ve bildiğim kullandığım bir program olarak önerdim.

Sosyale hoş geldiniz. Sosyalde IObit programları önerilmiyor. Bu programı kullanıp mavi ekran hatası alan bir çok kişinin mavi ekran hatasını inceledik. Kampanyadaki yorumları da okumanızı tavsiye ederim. En iyi yöntem donanım kimliği ile en son driveri el ile kurmak.

Yapmanıza gerek yok. Wi-Fi kartınızın modelini söyleyin. Wi-Fi kartı idriveri çin son sürümü kurdunuz mu?
Wifi kartı dediğiniz bu galiba ve tekrar format attım şuan net hızım normalde olması gereken seviyeye döndü fakat, ben her hızım azaldığında format atmak istemiyorum sizin bundan sonra önerdiğiniz bir şey varsa söylerseniz sevinirim
basit ve bilinen bir adım fakat kablolu internet geçmeniz ve düzgünce bir driveri yükleyip sorunu çözmeniz mümkün olabilir
Kablo elime ulaşmadı daha ve driver yüklememe rağmen böyle bir sorun yaşıyorum
DriverBooster kullanıyorum çoğu sürücüyü doğru yüklüyor driverlardan kaynaklı bir hata olmadığından emin olmak için deneyin derim. Tam modeli bulup orjinal ismi ile aratıp sürücüsünü kendiniz elle yüklerseniz tabi daha garanti olur.
Dediğiniz uygulamayı önceden yükledim ve ben de arkadaşların dediği gibi mavi ekran yedim

Dosya Ekleri

• w.png
    w.png
    1,7 KB · Görüntüleme: 37
Aygıt yöneticisi'nin ağ bağdaştırıcı ekranında sizin ağ bağdaştırıcıları gözükür:

Eki Görüntüle 678254

Şu an hızınız normal ise bir şey yapmayın. Eğer hızınız bir daha düşer ise yeni konu açın.
Hocam yeni konu açmak istemedim ama tekrardan 6mbps e düştü internet hızım

Dosya Ekleri

• wifi.png
    wifi.png
    2 KB · Görüntüleme: 32
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı