Paul Walker
Kilopat
Daha fazla
Düzelmedi mi?
Düzeldi.
Düzelmedi mi?
Sen bi'tanesinbende de aynı sorun vardı az önce düzeltmeyi başardım
çözüm: arama çubuğuna "aygıt yöneticisi" yaz Eki Görüntüle 1202786üstteki "ağ bağdaştırıcıları" sekmesinin altındaki herşeyi sağ tıklayıp sil (bazılarında sürücü yazılımını sil gibi birşey çıkacaktır onu işaretle) ve hepsini sildikten sonra bilgisayarını yeniden başlat (hepsi otomatik geri yüklenecektir) umarım sorunun çözülür çok sinir bozucu birşey..
Sen bi'tanesin![]()
Nefis oldu hemde Haktan sayesindeOldu mu bari
Nefis oldu hem de haktan sayesinde![]()
Her cihazda 25+mbps hız alıyorken laptopumda 1mbps alıyordum. Haktan'ın dediğini yapınca laptopun hızı da düzeldi.Senin sorunun neydiki.
Her cihazda 25+Mbps hız alıyorken laptopumda 1Mbps alıyordum. Haktan'ın dediğini yapınca laptopun hızı da düzeldi.
Her cihazda 25+Mbps hız alıyorken laptopumda 1Mbps alıyordum. Haktan'ın dediğini yapınca laptopun hızı da düzeldi.
Komple hepsini sileceksin. Ağ bağdaştırıcıları sekmesinin altındaki herşeyi sil ve bilgisayarı yeniden başlat ve tekrar bağlan kablosuz adına.Sabah bende deneyeceğim
Sadece WAN yazanlarimji silicegiz.
Komple hepsini sileceksin. Ağ bağdaştırıcıları sekmesinin altındaki her şeyi sil ve bilgisayarı yeniden başlat ve tekrar bağlan kablosuz adına.
Sen bi'tanesin![]()
oh sevindimDüzeldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.