Bilgisayarda kendi kendine CMD açılıyor

Keylogger olabilir format atmanızı öneririm ve önemli bilgilerinizi girerken örneğin şifrenizi ekran klavyesinden girin.

Ben dün gece 24'ten sonra sabaha kadar 3 değişik Windows formatı denedim sonunda 664 gün önce yüklemiş olduğum bir sürüme döndüm, denemediğim Windows kalmadı ama bu harika hızlı ara ara sonunda buldum bir yerde indirdim kurdum, diyeceğim şuki kardeşim hiç uğraşma virüsü silsen bile içinde bir tedirginlik kalır format atmayı biliyorsan. Çok zamanını almaz, ama şayet virüs girdiyse ki orada durup kendi hatanın nedenini bulmalısın. Ve tekrarlamamalısın ben antivirüs yıllardır kullanmam bugüne kadar şaka değil sorun yaşamadım çünkü bilgisayarda attığım adımı çok dikkatli atarım ve saçma sapan şeylere kendimi kaptırmam yok beleş programmış yok şu linke git krack indir falan bende yasak! Format indirsemde Online skan yaparım önce formattan sonra da tüm sisteme herhangi bir şey yüklemeden didik didik ederim Online scanla virüs girsede fark etmez 15 dakikada yeni bir Windows yüklerim bitti sonrası tam oturana kadar biraz zaman alır hepsi bu endişelenme fazla kes at yılanın başını!😉

Son düzenleme:
1682427332180.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı