Bilgisayarda keylogger olabilir

Süleyman25

Centipat
Daha fazla  
Geçtiğimiz günlerde kendi hatamdan dolayı bilgisayarıma keylogger girdi. Epic Games hesabıma ve diğer hesaplarımı çalmaya çalıştı.

Bunun üzerine bende, USB üzerinden BIOS aracılığı ile format attım, hatta koyduğum videodaki adımları takip ettim.

Fakat Steam hesabıma erişip cüzdanımdaki paraları ve kasalarımı satmış üstüne bunu hala devam ettiriyor. Format atalı 2 gün oluyor ama hala devam edebiliyor. Sorarsanız ki evet değiştirdim şifremi. 2 gündür bununla uğraşıyorum hala keylogger olma ihtimali var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar sorunumu çözdüm yardıma gerek kalmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçtiğimiz günlerde kendi hatamdan dolayı bilgisayarıma keylogger girdi. Epic Games hesabıma ve diğer hesaplarımı çalmaya çalıştı.

Bunun üzerine bende, USB üzerinden BIOS aracılığı ile format attım, hatta koyduğum videodaki adımları takip ettim.

Fakat Steam hesabıma erişip cüzdanımdaki paraları ve kasalarımı satmış üstüne bunu hala devam ettiriyor. Format atalı 2 gün oluyor ama hala devam edebiliyor. Sorarsanız ki evet değiştirdim şifremi. 2 gündür bununla uğraşıyorum hala keylogger olma ihtimali var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar sorunumu çözdüm yardıma gerek kalmadı.

Nasıl çözdünüz hocam? Yazar mısınız aynı sorunu yaşayanlar için çözüm olabilir.

Hesabımda ne kadar para kalırsa kalsın yinede alıyordu artık her kimse.Bende, önce steam guard ayarlarından tüm aygıtlardan çıkış seçeneğini seçtim üstüne şifremi değiştirdim.

Normalde her gece girip para harcıyordu fakat bugün hiçbirşey yapmamış halbuki hesapta az miktarda olsa para vardı. Yapacağı işlemleri gece vakti yapıyor 3-4 civarı. İsterseniz bir gün daha bekleyin tekrar yazayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı