Bilgisayarda KMS olabilir mi?

theumtkyd

Hectopat
Arkadaşlar yeni sistem aldım. Bilgisayarcı gibi birisi diyeyim Windows kurması için verdim. O da işte kurdu. Ben ısrarla KMS kurma abi KMS kurma abi dedim. Emin olmamakla birlikte KMS kurduğunu düşünüyorum. Google'da şu aramaları yapmış. Sistemim KMS olabilir mi? Tekrardan teyit ettim KMS değil diyor inatla. Sizce KMS Windows kurmuş olabilir mi? @messinicocugu

Dosya Ekleri

• IMG20221115184033.jpg
    IMG20221115184033.jpg
    144,8 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_20221115_184450.jpg
    IMG_20221115_184450.jpg
    319,3 KB · Görüntüleme: 115
O bilgisayarcıya münhasır şekilde teşekkür iletiriyorum. Her zaman müşteri haklıdır ve müşterinin dilediklerini yapamayacaksa neden bilgisayarcı?

Arkadaşlar yeni sistem aldım. Bilgisayarcı gibi birisi diyeyim Windows kurması için verdim. O da işte kurdu. Ben ısrarla KMS kurma abi KMS kurma abi dedim. Emin olmamakla birlikte KMS kurduğunu düşünüyorum. Google'da şu aramaları yapmış. Sistemim KMS olabilir mi? Tekrardan teyit ettim KMS değil diyor inatla. Sizce KMS Windows kurmuş olabilir mi? @messinicocugu

Evet KMS kurmuş. Evde kendinizde 10TL'ye satılan keylerden alıp kurabilirsiniz.

Komut istemine slmgr.vbs -xpr kodunu girin, sonucu paylaşın. Eğer yasal olarak etkinleştirildiyse (deneme sürümü kullanımda değilse) açılan pencerenin ekteki gibi gözükmesi gerek.
wscript_nt1hOXSsEH.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar bilgisayarcı değil de bilgisayardan az çok anlayan birisi diyeyim. Para falan vermedim.

Komut istemine slmgr.vbs -xpr kodunu girin, sonucu paylaşın. Deneme sürümü kullanımda değilse ekteki gibi gözükmesi gerek.
Eki Görüntüle 1573615
Toplu etkinleştirme .... (6 ay) tarihinde sona erecek diyor?

CMD'ye slmgr -dlv yazın ve bakın orada Ürün Anahtarı Kanalı: KMS ise kms vardır.
Kms ana bilgisayar önbelleği etkinleştirildi diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı