FwwkanTC Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 406 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar KMS virüsü var mıdır?
Çözüm S Silinen üye 311895 24 Şubat 2022 slmgr /cpky slmgr /upk slmgr -dlv Bunları sıra, sıra yazmayı dene. CMD'yi yönetici olarak aç. Çözülmezse söyle.
slmgr /cpky slmgr /upk slmgr -dlv Bunları sıra, sıra yazmayı dene. CMD'yi yönetici olarak aç. Çözülmezse söyle.
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 24 Şubat 2022 #2 FwwkanTC dedi: Eki Görüntüle 1315082 Arkadaşlar KMS virüsü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Var. Artı 0 Eksi
KS KS FwwkanTC Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 406 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2022 #3 oxyullah dedi: Var. Genişletmek için tıkla... Nasıl temizleyebilirim? İndirip yapmadım CMD üzerinden yaptım diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
oxyullah dedi: Var. Genişletmek için tıkla... Nasıl temizleyebilirim? İndirip yapmadım CMD üzerinden yaptım diye hatırlıyorum.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 24 Şubat 2022 #4 slmgr /cpky slmgr /upk slmgr -dlv Bunları sıra, sıra yazmayı dene. CMD'yi yönetici olarak aç. Çözülmezse söyle. Artı 0 Eksi Çözüm
slmgr /cpky slmgr /upk slmgr -dlv Bunları sıra, sıra yazmayı dene. CMD'yi yönetici olarak aç. Çözülmezse söyle.
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 24 Şubat 2022 #5 FwwkanTC dedi: Nasıl temizleyebilirim? İndirip yapmadım CMD üzerinden yaptım diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... CMD üzerindense birşey olacağını zannetmiyorum. Artı 0 Eksi
FwwkanTC dedi: Nasıl temizleyebilirim? İndirip yapmadım CMD üzerinden yaptım diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... CMD üzerindense birşey olacağını zannetmiyorum.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.346 Makaleler 8 Çözümler 179 24 Şubat 2022 #6 Maalesef var. Artı 0 Eksi
KS KS FwwkanTC Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 406 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2022 #7 XPLSG dedi: Maalesef var. Genişletmek için tıkla... Tarama yaptım. Bulamadılar neyse kaldırıp OEM alacağım. En azından gönlümüz rahat olsun. Silinen üye dedi: slmgr /cpky slmgr /upk slmgr -dlv Bunları sıra, sıra yazmayı dene. CMD'yi yönetici olarak aç. Çözülmezse söyle. Genişletmek için tıkla... Kaldırdım çözüldü şimdi gidip OEM alacağım. Gönlümüz rahat olsun Allah'da sizden razı olsun konu kilitlenebilir. Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Maalesef var. Genişletmek için tıkla... Tarama yaptım. Bulamadılar neyse kaldırıp OEM alacağım. En azından gönlümüz rahat olsun. Silinen üye dedi: slmgr /cpky slmgr /upk slmgr -dlv Bunları sıra, sıra yazmayı dene. CMD'yi yönetici olarak aç. Çözülmezse söyle. Genişletmek için tıkla... Kaldırdım çözüldü şimdi gidip OEM alacağım. Gönlümüz rahat olsun Allah'da sizden razı olsun konu kilitlenebilir.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 24 Şubat 2022 #8 FwwkanTC dedi: Kaldırdım çözüldü şimdi gidip OEM alacağım. Gönlümüz rahat olsun Allah'da sizden razı olsun konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Mesajımı raporlayıp çözüldü işaretler misiniz? @FwwkanTC. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
FwwkanTC dedi: Kaldırdım çözüldü şimdi gidip OEM alacağım. Gönlümüz rahat olsun Allah'da sizden razı olsun konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Mesajımı raporlayıp çözüldü işaretler misiniz? @FwwkanTC.
KS KS FwwkanTC Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 406 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2022 #9 Silinen üye dedi: Mesajımı raporlayıp çözüldü işaretler misin? @FwwkanTC. Genişletmek için tıkla... Raporladım. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Mesajımı raporlayıp çözüldü işaretler misin? @FwwkanTC. Genişletmek için tıkla... Raporladım.