Çözüldü Bilgisayarda mining virüsü var mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

goktug44

Picopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarım Monster A5 v16.7 2. el aldım temiz kullanılmış oldugundan dolayı güvenerek aldım şu an neredeyse 2 ay oldu.
Bir sıkıntı göremedim (RAM 16 GB yapılmış / depolama 1 TB yükseltilmiş)

2. el aldıgımdan dolayı miningden şüphelendim bilgisayarı aldığımda zaten format atmadım ondan dolayı sormak istedim.

Bilgisayar masaüstündeyken işlemci %0-2 ekran kartı da %0 kullanılıyor genelde ( RAM %20-30).
Google kullanırkende en fazla %9 gördüm.

Onun dışında sistem isteyen birkaç oyun oynadığımda bir sıkıntı göremedim oyundan çıktığımdada hızlı bir şekilde sıcaklık değerleri normale dönüyor.
Bilgisayarı (eğlence modunda kullanıyorum güç modu %99 dengeli)

Sizce bilgisayarım mining yapıyor mu? Bilgisayara bazı 3. parti yazılımlar indiriyorum tabi kontrol ederek ondan sordum :D

Son düzenleme:
Merhaba bilgisayarım Monster A5 v16.7 2. el aldım temiz kullanılmış oldugundan dolayı güvenerek aldım şu an neredeyse 2 ay oldu.
Bir sıkıntı göremedim (RAM 16 GB yapılmış / depolama 1 TB yükseltilmiş)

2. el aldıgımdan dolayı miningden şüphelendim bilgisayarı aldığımda zaten format atmadım ondan dolayı sormak istedim.

Bilgisayar masaüstündeyken işlemci %0-2 ekran kartı da %0 kullanılıyor genelde ( RAM %20-30).
Google kullanırkende en fazla %9 gördüm.

Onun dışında sistem isteyen birkaç oyun oynadığımda bir sıkıntı göremedim oyundan çıktığımdada hızlı bir şekilde sıcaklık değerleri normale dönüyor.
Bilgisayarı (eğlence modunda kullanıyorum güç modu %99 dengeli)

Sizce bilgisayarım mining yapıyor mu?
Normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı