Merhaba bilgisayarım Monster A5 v16.7 2. el aldım temiz kullanılmış oldugundan dolayı güvenerek aldım şu an neredeyse 2 ay oldu.
Bir sıkıntı göremedim (RAM 16 GB yapılmış / depolama 1 TB yükseltilmiş)
2. el aldıgımdan dolayı miningden şüphelendim bilgisayarı aldığımda zaten format atmadım ondan dolayı sormak istedim.
Bilgisayar masaüstündeyken işlemci %0-2 ekran kartı da %0 kullanılıyor genelde ( RAM %20-30).
Google kullanırkende en fazla %9 gördüm.
Onun dışında sistem isteyen birkaç oyun oynadığımda bir sıkıntı göremedim oyundan çıktığımdada hızlı bir şekilde sıcaklık değerleri normale dönüyor.
Bilgisayarı (eğlence modunda kullanıyorum güç modu %99 dengeli)
Sizce bilgisayarım mining yapıyor mu? Bilgisayara bazı 3. parti yazılımlar indiriyorum tabi kontrol ederek ondan sordum
Bir sıkıntı göremedim (RAM 16 GB yapılmış / depolama 1 TB yükseltilmiş)
2. el aldıgımdan dolayı miningden şüphelendim bilgisayarı aldığımda zaten format atmadım ondan dolayı sormak istedim.
Bilgisayar masaüstündeyken işlemci %0-2 ekran kartı da %0 kullanılıyor genelde ( RAM %20-30).
Google kullanırkende en fazla %9 gördüm.
Onun dışında sistem isteyen birkaç oyun oynadığımda bir sıkıntı göremedim oyundan çıktığımdada hızlı bir şekilde sıcaklık değerleri normale dönüyor.
Bilgisayarı (eğlence modunda kullanıyorum güç modu %99 dengeli)
Sizce bilgisayarım mining yapıyor mu? Bilgisayara bazı 3. parti yazılımlar indiriyorum tabi kontrol ederek ondan sordum
Son düzenleme: