Çözüldü Bilgisayarda oturum nasıl yönetici yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jipple

Centipat
Bilgisayarımı formatlattım ancak açılırken emir yazmak yerine Lenovo yazıyordu. Format attırdığım adam öyle yapmış sanırım ve bir şey yüklerken bir uyarı veriyor. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum.

Biraz kurcalarken şöyle bir şeyle karşılaştım

Dosya Ekleri

• resim_2025-03-30_163636719.png
    resim_2025-03-30_163636719.png
    6,3 KB · Görüntüleme: 37
  • resim_2025-03-30_183737349.png
    resim_2025-03-30_183737349.png
    7,7 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Çözüm
Administrator hesabını aktifleştirsem ne olur? Yani her şeyi baştan yüklemem kurmam falan mı gerekir ya da neler değişir? Bir de nasıl aktifleştirebilirim?
Açtığınız her uygulama yönetici izniyle açılır pek sağlıklı olmaz. Hayır bilgisayarda her uygulama durur ancak bazıları çalışmayabilir. Masaüstü ve ayarlar sıfırlanır. Açmak için:
Bilgisayar yönetimi -> Yerel hesaplar ve gruplar -> Kullanıcılar -> Administrator -> Sağ tık -> Özellikler -> Devre dışı seçeneğini kapatın.
Merhaba böyle bir şey normalde olmaz. Ama şu an aklıma en hızlı çözüm olarak administrator hesabını aktifleştirip o hesabı kullanmanız olacağı fikrindeyim. Ancak uğraşmak isterseniz 2. hesap açın yönetici izni verip asıl hesabı silin veya nsudo kullanarak kendinize yönetici izini verin.

Administrator hesabını aktifleştirsem ne olur? Yani her şeyi baştan yüklemem kurmam falan mı gerekir ya da neler değişir? Bir de nasıl aktifleştirebilirim?

Açtığınız her uygulama yönetici izniyle açılır pek sağlıklı olmaz. Hayır bilgisayarda her uygulama durur ancak bazıları çalışmayabilir. Masaüstü ve ayarlar sıfırlanır. Açmak için:
Bilgisayar yönetimi -> Yerel hesaplar ve gruplar -> Kullanıcılar -> Administrator -> Sağ tık -> Özellikler -> Devre dışı seçeneğini kapatın.

Çözüm
Bilgisayar yönetimi -> yerel hesaplar ve gruplar -> kullanıcılar -> administrator -> sağ tık -> özellikler -> devre dışı seçeneğini kapatın.

Bu konuda bana yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı