Bilgisayarda Ping Sorunu

İ9Pro

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar durumu size izah edeyim. Arkadaşla beraber evde yan yana LoL oynuyorduk. Arkadaşın pingi stabilken benim pingim 25 ten 300-700 lere çıkıyordu. Ve arkadaş evde olmasa bile durum böyle ve ping girince oyun ilk başta droplanıyor sonra bi anda oyun tekrar canlı hale gelip yukarıdaki ping değeri 25 ten 600 lere falan çıkıyor. Sizce bunun sebebi nedir HDD mi yoksa bilgisayarın WI-FI (WI-FI kartı) ile mi alakalı. Yardım ederseniz çok sevinirim artık usandım bu durumdan oyunlardan zevk alamıyorum

Arkadaşlar durumu size izah edeyim. Arkadaşla beraber evde yan yana LoL oynuyorduk. Arkadaşın pingi stabilken benim pingim 25 ten 300-700 lere çıkıyordu. Ve arkadaş evde olmasa bile durum böyle ve ping girince oyun ilk başta droplanıyor sonra bi anda oyun tekrar canlı hale gelip yukarıdaki ping değeri 25 ten 600 lere falan çıkıyor. Sizce bunun sebebi nedir HDD mi yoksa bilgisayarın WI-FI (WI-FI kartı) ile mi alakalı. Yardım ederseniz çok sevinirim artık usandım bu durumdan oyunlardan zevk alamıyorum

Laptopunuzun marka ve modelini söyler misiniz?

Laptopunuzun marka ve modelini söyler misiniz?
Asus TP500LB
Ethernet kablosu ile bağlanın. Arka planda güncelleme falan yapan program var mı ?
Arka planda güncelleme yapacak hiçbir şey bırakmıyorum maalesef böyle durum.
Laptop kullanıcısı iseniz Wİ-Fİ kartıyla alakalı olabilir. Bir de kablolu oynamayı deneyin. Sorunu bir de bu şekilde çözmeye çalışabilirsiniz.
Laptop kullanıcısıyım WI-FI salonda bulunuyor oraya takıp deneyeceğim durumu hemen haber ederim size.
Laptop kullanıcısı iseniz Wİ-Fİ kartıyla alakalı olabilir. Bir de kablolu oynamayı deneyin. Sorunu bir de bu şekilde çözmeye çalışabilirsiniz.
Ethernet'le bağlandım test ettim ping değerleri stabil geldi ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Asus TP500LB

Arka planda güncelleme yapacak hiçbir şey bırakmıyorum maalesef böyle durum.

Laptop kullanıcısıyım WI-FI salonda bulunuyor oraya takıp deneyeceğim durumu hemen haber ederim size.

Ethernet'le bağlandım test ettim ping değerleri stabil geldi ne yapmalıyım?
Sinyal zayıftır, wifi ile başkaları bağlandığı zaman düşer yapacak bir şey yok ya kimse bağlanmayacak yada ethernet kablosu ile kullanıcaksınız şahsen ben eskiden laptop da onu yapıyordum hala da öyle gerçi pahalı bir kablo değil metresi 2₺ felan çok daha sağlıklı olur.

Sinyal zayıftır, wifi ile başkaları bağlandığı zaman düşer yapacak bir şey yok ya kimse bağlanmayacak yada ethernet kablosu ile kullanıcaksınız şahsen ben eskiden laptop da onu yapıyordum hala da öyle gerçi pahalı bir kablo değil metresi 2₺ felan çok daha sağlıklı olur.
Ya evde her şeyi kapatıyorum telefonları tabletleri sadece bu laptop bağlı oluyor yine ping yine ping az önce Ethernetle denedim ping sabitti. Ya ethernet kablosu alıcam uzun ya da Wi-Fİ kartı değiştiricem.

Wifi de her türlü böyle kayıp yaşarsınız kalitesi fazla olmadıkça kesinlikle ethernet kablosu ile kullanın öyle yaptığınız da wifiyi kim kullanıyorsa kullansın sizde ping olmaz abartmadıkca

Ping sorununu wifi sürücünüzü güncelleyerek ve modeminizin kanalını değiştirerek çözebilirsiniz belki. Ben kanalımı değiştirerek çözdüm. Teker teker uygun kanalı bulana kadar denemek gerek.

Ping sorununu wifi sürücünüzü güncelleyerek ve modeminizin kanalını değiştirerek çözebilirsiniz belki. Ben kanalımı değiştirerek çözdüm. Teker teker uygun kanalı bulana kadar denemek gerek.
Yukarıda arkadaşların dediğini uyguladım da ethernet kablosuyla ping değeri oynamadı ama wi fi modunda oynuyor. Sorun nette değilmiş galiba

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı