Bilgisayarda RAT mı var?

Kaspersky hızlı taramayla mı taramıştınız? Tam tarama yapın. Malwarebytes ile de aynı şekilde tam tarama yapın. Tarama uzun sürer ama istersen kökten çözüm format.
 
Merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar. Bilgisayarımda RAT var galiba ama nasıl temizlenir bilmiyorum. Windows Security virüs var gösteriyor ama Kaspersky'da hiçbir şey çıkmıyor. Fakat işin tuhaf yanı şu ki 2 gündür Valorant ve Steam hesabıma bir tane Rus giriş yapıyor. Ben bu illetten nasıl kurtulurum yardım eder misiniz?

Şifrelerini değiştirip, 2 faktörlü doğrulamayı aç hesaplarında. Bilgisayara Malwarebytes indirip tam tarama yap. Sonra da HitmanPro ile yap.

Evet tam tarama yaptım ama hiçbir şey çıkmadı.
Malwarebytes ile de mi?

 
Şifrelerinizi değiştirip tüm cihazlardan çıkış yapmanıza rağmen tekrar giriş yapabiliyorsa (Sunucularda bir açık olmadığını var sayıyorum.) muhtemelen bir casus yazılımla karşı karşıyasınız. :D Eğer taramalarda vs. hiçbir şey bulunamıyorsa ve temizleyecek bir seçenek kalmadıysa, şifrelerinizi başka temiz bir cihazdan (Farklı bir ağa bağlanarak yapın.) değiştirdikten sonra tüm cihazlardan çıkış yapın ve hard diski tamamen biçimlendirerek format atın. Mümkünse iki adımlı doğrulamaları açın. Sonrasında erişimi olacağını düşünmüyorum. :)
Malwarebytes ile yapmadım şu an onu indirip onunla da yapacağım.
 

Geri
Yukarı