Bilgisayarda sadece 1 hizmeti çalıştırmak mümkün mü?

Bro bu mumkun degil. Cunku 1 hizmet, Windows'un calisabilmesi icin yeterli degil. Gereksiz hizmetler kapatilir, ama birden fazla zorunlu hizmet var. Ornegin hesap hizmeti kapanirsa oturum acilmaz, simdi nasıl kullanacaksin ki?

Anlıyorum peki Windows'un çalışmasında sorun çıkarmayacak gereksiz tum hizmetleri nasıl durdurabilirim ve oyuna girmeden once explorerel.exe kapatsam performans arttisi yasar miyim?

AtlasOS kullandım uzun zaman sonra reviosa gectim ve daha iyi olduguna karar verdim fakat benim bahseddigim şey daha ayrıntılı bilir misinis bilmem jetboost diye bir program vardı eskiden bu program her şeyi kapatıyordu arka planda sadece oyun acık kalıyordu bu isi manuel yapabilir miyiz?
Windows tek bir hizmet üzerinden çalışmıyor. Onlarca hizmet üzerinden çalışıyor. Üstte de dediğimiz gibi bunu minimize edebilirsiniz ama tabii ki windows'a gerekli olanları kapatamazsınız.

Anlıyorum peki Windows'un çalışmasında sorun çıkarmayacak gereksiz tum hizmetleri nasıl durdurabilirim ve oyuna girmeden once explorerel.exe kapatsam performans arttisi yasar miyim?

Explorer.exe kapatirsaniz 30 MB gibi RAM kaznailabilir. Ama degmez, tabii cok da gerek yok oyun oynarken.

Hizmet kapatmak icin use this bro.

Eger sifirlamak istersen;

explorer'ı Kapatmanız mantıksız olur, FPS Farkı bile yaşanmaz muhtemelen oyunlarda. Üstte de dediğimiz gibi WinToys, Winutil ve ShutUp10++ Gibi yazılımlar var bu hizmetleri kapatmak için.

Explorer'ı kapatmanız mantıksız olur, FPS farkı bile yaşanmaz muhtemelen oyunlarda. Üstte de dediğimiz gibi wintoys, winutil ve shutup10++ gibi yazılımlar var bu hizmetleri kapatmak için.

Sağ olun hocam dediğiniz programları arastiracagim ve kullanacağım hepinizin cevapları icin cok teşekkür ederim bir yanlisim olduysa affola.
Ha bir de Explorer RAM'im az oldugu icin bende ise yarıyor biraz.

Sağ olun hocam dediğiniz programları arastiracagim ve kullanacağım hepinizin cevapları icin cok teşekkür ederim bir yanlisim olduysa affola.
Ha bir de Explorer RAM'im az oldugu icin bende ise yarıyor biraz.

O programlara gerek yok attigim rehberle manuel ya da BAT dosyasiyla kapatabilirisniz veya uygulama onerisi de sunmustum. Tabii o soylenilen programlar galiba sadece hizmet kapatmak icin degil Tweak yani diger ayarlari da elliyor olabilir.

O programlara gerek yok attigim rehberle manuel ya da BAT dosyasiyla kapatabilirisniz veya uygulama onerisi de sunmustum. Tabii o soylenilen programlar galiba sadece hizmet kapatmak icin degil Tweak yani diger ayarlari da elliyor olabilir.

Sağ olun bir de konusma tariziniz cok hosuma gitti.(bro mro fln :D)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı