Ek olarak "elektirik" değil "elektrik"
İnsana etki eden voltaj değil amperdir. Hiç yok değil mi elektrik bilgisi?
[/QUOTE]
Neden insanları hor görüyorsunuz? Neden bilmişlik taslıyorsunuz?
Ek olarak "elektirik" değil "elektrik"
Hor görmüyorum, bir konu hakkında fikri olmadan ukalalık yapan hadsize bilmenin önemini ve bilmiyorsa susması gerektiğini, çünkü onun eksik bilgisi neticesinde yönlendirdiği eksik bilgili bir insanin yapacağı gereksiz ya da anlamsız, hiç yoktan külfiyet getirebilecek hareketleri bilgimden emin olmam sebebi ile önlemeye çalışıyorum. Siz neden bilgisiz olduğunuz bir konuda karar merci gibi davranıyorsunuz?Neden insanları hor görüyorsunuz? Neden bilmişlik taslıyorsunuz?
bilgisayar temiz yeni toplandı. yok anakart statik boşaltmayı bilmiyorum nasıl yapıyoruz.İyi bir temizlik ve anakartı söküp tek tek ve daha düzgün yerleştirilen bilgisayar düzeneği. Anakart statik elektrik boşaltmayı biliyor musunuz?
anakart yeni nesil statik koruma var diye biliyorum. Umarım oraya kadar gitmez yolu ki değiştiremem anca psuHor görmüyorum, bir konu hakkında fikri olmadan ukalalık yapan hadsize bilmenin önemini ve bilmiyorsa susması gerektiğini, çünkü onun eksik bilgisi neticesinde yönlendirdiği eksik bilgili bir insanin yapacağı gereksiz ya da anlamsız, hiç yoktan külfiyet getirebilecek hareketleri bilgimden emin olmam sebebi ile önlemeye çalışıyorum. Siz neden bilgisiz olduğunuz bir konuda karar merci gibi davranıyorsunuz?
Hocam vücudundaki statik elektriği topraktır, metaldir, sudur bunlarla temas ile attığından emin olduktan sonra ilk olarak pc nin bağlı olduğu prizin toprak hattının direncine bak, sonra senin pc nin güç kaynağı ile priz arasındaki kablonun toprak hattının direncine bak. Tüm bunlar olması gerektiği şekilde ise psu yu değiştirmeyi dene, olmazsa anakarta kadar yolu var.
bütün kabloları değiştirdiğimi sayarsak. O zaman problem bina hattın da onada bişi yapamıyacağım için böyle kullanmak bilgisayara bir zarar verirmi yeni toplamışken bilgisayardan olmak istemiyorum .Sorun statik elektriklenme ise çözüm topraklamadadır. Toprak hattı görevini yerine getirmiyordur. Fazla dağılmaya, başka şeyler aramaya gerek yok.
valla kasayı komple sökmek ne biliyim zor gibi ama faydası olurmu ?Uzay kurulum, kabaca bütün donanımları kasa dışarısında anakartı iletken olmayan bir yüzey üzerine koyup toplama işlemine denir
Yok usta hiç bir kaçak ile karşılaşmadım şuana kadar.Evdeki buzdolabı, çamaşır makinesi düzgün çalışıyor mu? Kaçak var mı onlarda?
Kasaya montaj yaparken anakart yükseltme vidalarını kullandınız mı, anakartı kasaya direk koyduysanız sebep bu olabilirStatik elektrik boşaltmak kolay sizin süphelendiniz kaçak olması. Kasaya gelen gücü kesip power tuşuna 5-6 defa arka arkaya tekrarlı şekilde basmak statik elektrik boşaltır ama sizin durumunuz bu değil.
Her halukarda kasayı sıfırdan toplamak her hangi bir temas varsa şans eseri bile olsa temasa son verip sorunun ortadan kalkmasına vesile olabilir. Tabi ki sorun büyükse bunun üzerini örtmemek şansa bırakmamak önemli, elektriğin şakası olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.