Bilgisayarda Statik elektirik problemi

Her şeyi biliyorsunuz diyelim. Peki neden insanlara böyle ters ters cevaplar veriyorsunuz? Hiç mi yok elektrik bilgisi demek yerine yanlış biliyorsunuz şöyle böyle diyebilirdiniz. Veya konu sahibine, verdiğin dandik bilgilerle direk kesin olarak tespit edemeyiz demek yerine sorup istediğin bilgiyi alabilirdin. Farkındaysanız burası arkadaşlar Whatsapp grubu değil. İnsanlar sorun yaşıyorda buraya geliyor, sorunumuzu çözmeye çalışırken bir yandan sizin gibi kişilerin ters cevaplarını kaldıramayız. İnsanların sorunlarını çözerken nasıl iletişime geçtiğimizede önem vermeliyiz.

Ne bu hümanizm mi? Arkadaşın ilk mesajına baktınız mı? "220 volt kablosu kasaya değiyordur." demiş. Ya hu bunu diyene denmesin mi bir şey? Yok işte elektrik bilgisi, bunu söylemenin neresi garip.

Son düzenleme:
vala usta en sonunda bende onadan şüpeleniyorum çünkü şöyle oluyor örnek veriyorum pc geceden açık sabaha kadar indirme falan yapıyorum sabah kalkınca elliyorum bişi olmuyor yada ayaktayım işim var falan bişi yok ama biraz pc başında mesela 30dk oyalanıyorum ve aklıma geliyor kontrol ediyorum cok hafif hissediyorum cıt ediyor sürekli çarpan bişi değil zaten ama taktım birkere insan kafası işte taktımı takıyor....

Sizdeki statik elektrik bilgisayarın topraklamasına geçiyor. Eğer kısa devre olsaydı anında kapanırdı. İçinizi ferah tutun.

O mesajda söylenen eğer bir kaçak varsa ordandır. İnsan bu kadar arıza mı olur. Arkadaşım senin benimle bir derdin olabilir mi? Çünki bu konuyu neden mesele yaptığını anlamış değilim. İyi misin sen?

dün usta komple söktüm bilgisayarı dediğiniz gibi uzay kurulum yaptım 20 dk calıştırdım ve kasayı topladım eski kasamdan kalan yükseltme vidaları vardı bakır olan (sarı renkte) hepsini onlardan taktım şuanlık bişi yok gibi
Sizdeki statik elektrik bilgisayarın topraklamasına geçiyor. Eğer kısa devre olsaydı anında kapanırdı. İçinizi ferah tutun.
pc zarar vermesinde hocam bşka bişi istemem cok cok sağolun .
hocam boşuna germeyin kendinizi arkadaş biraz ters yada karşısındaki biri ile konuşmayı bilmiyor benin elektirik yazmayı bilmediğim gibi ...

Son düzenleme:
Arkadaşın kasasının tarif ettiğiniz kasa yapısında olduğunu varsayarak tavsiye vermem yanlış olur. Ben en kötü senaryoya göre tavsiyemi vereyim, çözüme ulaşılırsa ne ala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…