Bilgisayarda yaptığın en çılgın şey

Etrafına buz dolayıp Blender'da render almak, kasa güzel gözüksün diye çalışırken yan paneli kırarak monitörü çatlatmak, rage açıp masaya sertçe vurarak kasayı yere düşürmek, çift taraflı bantla duvara bantlayıp daha hızlı Battlefield indirmeye çalışmak, bilgisayarı yokluktan sandalye olarak kullanmak. Tabii hangisi üstünde yemek yememi geçer onu bilmiyorum.

Yıl 2008, Crysis 1 oynuyorum ve CPU soğutucusunun fanı inanılmaz bir gürültü yapıyor. Bende sen misin gürültü yapan diyerek, fanın anakarta olan kablosunu söktüm. Bu şekilde oyunu sorunsuz oynadım ya da sorunları algılamamış da olabilirim. Yaklaşık 2-3 saat sonra, ayağım tesadüfen kasaya değdi, aman tanrım dedim, bu nedir soba gibi... Sonra ilgimi çekti, çömelip el/göz kontrolü yaptım. Çok şaşırmıştım! Bu kadar küçük bir şeyin, bu kadar ısı çıkartması bana inanılmaz gelmişti, öylece bakmaya devam ettim, o olaydan sonra bilgisayara olan merakım alevlendi.

Yıl 2008, Crysis 1 oynuyorum ve CPU soğutucusunun fanı inanılmaz bir gürültü yapıyor. Bende sen misin gürültü yapan diyerek, fanın anakarta olan kablosunu söktüm. Bu şekilde oyunu sorunsuz oynadım ya da sorunları algılamamış da olabilirim. Yaklaşık 2-3 saat sonra, ayağım tesadüfen kasaya değdi, aman tanrım dedim, bu nedir soba gibi... Sonra ilgimi çekti, çömelip el/göz kontrolü yaptım. Çok şaşırmıştım! Bu kadar küçük bir şeyin, bu kadar ısı çıkartması bana inanılmaz gelmişti, öylece bakmaya devam ettim, o olaydan sonra bilgisayara olan merakım alevlendi.

O ufacık şeyin alevini söndürmek uğruna delid yapayım derken mengeneyle çöp eden mi ararsın jiletle orasını burasını kesen Müslüm fanatiği olan mı ararsın. Neler yaşamadı zavallı insanoğlu. :D

Benim bilgisayar bilgim pek iyi değildir. Burada öğrenmeye çalışıyoruz bir şeyler. Kasanın arkasında göz alıcı kırmızılıktaki şalteri çevirince bilgisayarın bir yerini patlattım ama neresi bilmiyorum :D Neyseki benim değildi.

Benim bilgisayar bilgim pek iyi değildir. Burada öğrenmeye çalışıyoruz bir şeyler. Kasanın arkasında göz alıcı kırmızılıktaki şalteri çevirince bilgisayarın bir yerini patlattım ama neresi bilmiyorum :D Neyseki benim değildi.
Hocam işte onu ellemememiz gerekiyormuş. Ben de yaptım patladı. Sonucu gayet sabittir. :ROFL::ROFL:

Güç kaynağındaki 115/230v şalterinden bahsediyorsunuz. Onun Türkiye'de 230v olması gerek. Düşüğe alırsanız patlar :D
Onu ben yaptım hocam. Babam PC'yi getirdi tabi benimde PC hakkında gram bilgim yok, şu 230v yazan kırmızı tuş ne işe yarıyor diyip 115'e aldım almamla güm diye ses çıktı. [emoji16]

Technopat Haberler

Geri
Yukarı