Bilgisayardaki ilk oyununuz neydi?

2009'da almıştım ilk bilgisayarımı. GTA SA ve NFS Most Wanted vardı. Hala oynamaktayım 2'sini de. :D GTA SA'nın MP'sini oynuyorum. NFSMW'yi arada sırada canım sıkıldıkca girer oynarım. Silmeye kıyamıyorum bu 2 oyunu. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sonraki yıllarda kalan ve hiç unutamadığım bazı oyunlar; Midtown Madness (Özellikle San Franisko Sokaklarında geçmesi adeta Ameriikan aksyon film sahnelerini andırıyordu, hergün çok defa da bıkıncaya kadar oynardım) GTA serisi (4, 5) ve Super bike 2000 (Motosiklete binmesem bile bu tutkuyu bimiş gibi simüle edip bana verebilmişti) Need For Speed araba yarışı serisi oyun da çok heyecan vericiydi. Kolay gelsin.
 
PS1'de Driver 2, bilgisayarda Age Of Empires 1 (Bowling oyunu vardı da onu saymıyorum.), PS2'de Iron Man veya Tekken Tag Tournament ikisinden biriydi.
 
Pinball olsa gerek o zamanlar belediye kıçıkırık laptoplar veriyordu öğrencilere 6.sınıflara ablam almıştı bizede arads bir veriyordu oynardık. O zamandan beri adam gibi bi bilgisayarım asla olmadı. Anca internet cafelerde süründük.
 
Klasik atari oyunları galiba, fakat net olarak AOE ve Underground 2. Bir de adını hiç bulamadığım içerisinde kabileler ile odun taşıdığımız şaman falan olan bir RTS oyunu.
 
Sıralamasını hatırlamıyorum ama Volfied, Mario ve Test Drive'ı çok oynardım. Okuma yazma bilmezdim ama oyun açabilirdim disketten. :D

Bazı eski bilgisayar parçalarımı hala saklarım. Elimde baya bir parça var. Keşke hepsini tutabilseydim. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı