Masaüstü kullanıyorum; her şeye baktım ama sorun yok, koku geliyordu. Nereden geliyor acaba?Kasadan koku geldiğini öne sürmüşsünüz, yine de sormakta fayda var. Masaüstü bilgisayara mı sahipsiniz, yoksa dizüstü mü? Dizüstü bilgisayarlar da kasaya sahip, malum.
Öncelikle sistemin elektrik ile olan bağlantıların hepsini kesin. Dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız ek olarak bataryayı çıkarmayı unutmayın. Birkaç dakika bekledikten sonra masaüstü bilgisayar kullanıyorsanız yan paneli sökün ve konunun tam kaynağını koklayarak, mümkünse gözleyerek saptayın.
1 hafta önce yine aynı durumu yaşadım.Kasadan koku geldiğini öne sürmüşsünüz, yine de sormakta fayda var. Masaüstü bilgisayara mı sahipsiniz, yoksa dizüstü mü? Dizüstü bilgisayarlar da kasaya sahip, malum.
Öncelikle sistemin elektrik ile olan bağlantıların hepsini kesin. Dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız ek olarak bataryayı çıkarmayı unutmayın. Birkaç dakika bekledikten sonra masaüstü bilgisayar kullanıyorsanız yan paneli sökün ve konunun tam kaynağını koklayarak, mümkünse gözleyerek saptayın.
Kablolar erimiş veya fazla voltajdan dolayı olabilir. PSU yeterince güç vermemiş de olabilir. Toz var ise toz sebebiyle de bir parça yanmış olabilir. Sizin detaylıca bakmanız veya bilgisayarcıya götürmeniz gerekir.Masaüstü kullanıyorum; her şeye baktım ama sorun yok, koku geliyordu. Nereden geliyor acaba?
1 hafta önce yine aynı durumu yaşadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.