Bilgisayardan Gelen Yanık Kokusu

Psu markası nedir?
İnan hatırlamıyorum.
Gözümden kaçırmışım, ısı değerlerini stres testi yaparak kontrol edin ve bizimle paylaşın. Bakalım sistem tekrardan kapanacak mı ? Isı yüzünden mi kapandı ?
Evet, ısıdan kapandı. Stres testini nasıl yapacağım?
Gözümden kaçırmışım, ısı değerlerini stres testi yaparak kontrol edin ve bizimle paylaşın. Bakalım sistem tekrardan kapanacak mı ? Isı yüzünden mi kapandı ?
Ayrıca az önce de aynısı oldu, o kendini kapatmadan ben kapattım.

Bahsettiğiniz koku genelde PSU içerisinde sarılı bakır bobinleri örtmek için kullandıkları silikonumsu yapının ısınan bobin üzerinde erimesi yada yanması sonucu gelir. Diğer bir koku sebebi kısa devre yada şase yapan kabloların dışındaki plastik kılıfın erimesi yada yanması sonucudur. Bu ikisine dikkat etmenizi öneririm.

Bahsettiğiniz koku genelde PSU içerisinde sarılı bakır bobinleri örtmek için kullandıkları silikonumsu yapının ısınan bobin üzerinde erimesi yada yanması sonucu gelir. Diğer bir koku sebebi kısa devre yada şase yapan kabloların dışındaki plastik kılıfın erimesi yada yanması sonucudur. Bu ikisine dikkat etmenizi öneririm.
Anlaşılan bilgisayarı kullanmamam lazım yani. Bir servise götürmemi önerir misiniz?

Söylediğine göre pek anlamıyorsun bu işlerden bu yüzden sen uğraşma daha fazla ve güvenilir bir bilgisayarcıya götür olayları anlat ve baktır, çünkü sistemine zarar gelebilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı