Bilgisayardan konsola geçmek

Nextuis

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, sizce bilgisayardan konsola geçsem doğru bir karar vermiş olur mu küçüklüğümden beri bilgisayarla oynuyorum ve bu beni hem mental hem fiziksel çok yormaya başladı özellikle bilgisayardaki oyunlardan ciddi şekilde sıkılmış olmamla beraber artık konsola geçmenin mantıklı olabileceğini düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir ve pişman olur muyum?

Merhaba, sizce bilgisayardan konsola geçsem doğru bir karar vermiş olur mu küçüklüğümden beri bilgisayarla oynuyorum ve bu beni hem mental hem fiziksel çok yormaya başladı özellikle bilgisayardaki oyunlardan ciddi şekilde sıkılmış olmamla beraber artık konsola geçmenin mantıklı olabileceğini düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir ve pişman olur muyum?

Eğer konsolu ek olarak alacaksan niye olmasın ama bilgisayarı satıp almak bana göre tamamen saçmalık sadece hikayeli oyunlar için alınacak bir şey gibi geliyor FPS tarzı oyunlar için çok kötü ve sıkıcı.

Eğer bütçeniz fazla yüksek değilse sistem toplamak için mantıklı olabilir.

Konsolda sadece oyun oynayabilirsiniz, bilgisayarda birçok şey yapabilirsiniz. Ayrıca bilgisayarda olan mod, yama gibi özgürlükler konsolda yok. Özel oyunlar da birer birer bilgisayara çıkmaya başlıyor. Eğer yalnızca oyun oynayacaksanız ve konsol özel oyunları ilk andan oynamak istiyorsanız geçilebilir.

Geçen yıl ekran kartımı sattım ve konsol almaya karar verdim aynı düşünceleri yaşamıştım fakat bir ay dayanabildim belki size iyi gelir tamamen size bağlı.

Boş zamanımın büyük bir kısmını bilgisayarda oyun oynayarak geçiriyorum ve bu verimsiz zaman kaybı olarak geliyor konsola geçtiğimde en azından bir tık hem uzaklaşıp hem de rahatça oynayabilmenin güzel geleceğini düşünüyorum

Vallahi ben böyle yaptım bütçeniz varsa Konsolu'da PC yanına alın ama bana sorarsan bilgisayar satılmamalı, ben monitöre ikisini de bağladım keyifime göre bilgisayar ve konsol arasında gidip geliyorum. :D
IMG_20221128_172457.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı