Bilgisayarı açık bırakırsak ne olur?

robertonur

Centipat
Merhaba arkadaşlar, bundan önce laptop vardı. Metin2'de site sıralaması için süre kasıyordum. İki sene boyunca bir ayda on iki saat kapanıyordu PC. Bataryam şişmişti, onun dışında bir şey olmamıştı. Şimdi 4070 Ti R5 7600X sistem var. Bunu da açık bırakırsam bir sorunla karşılaşır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şöyle söyleyeyim ısı konusunda sıkıntı yok yani ekran kartı 30 derecede vs çalışıyor işlemciyi kontrol etmedim ama ısındığını zannetmiyorum çünkü Metin2 bu bom boş bir alana koyuyorum zaten çarı. Birde şu sıra bakıma ihtiyacı var pcnin bakımdan sonra ısı değerlerim 25 e kadar düşer ekran kartı için. Vds falan bakıyordumda almayacağım sanırım bilgisayar değil mi amacı bu çalışsın 7/24 yanarsa yansın :D

Arkadaşlar şöyle söyleyeyim ısı konusunda sıkıntı yok yani ekran kartı 30 derecede vs çalışıyor işlemciyi kontrol etmedim ama ısındığını zannetmiyorum çünkü Metin2 bu bom boş bir alana koyuyorum zaten çarı. Birde şu sıra bakıma ihtiyacı var pcnin bakımdan sonra ısı değerlerim 25 e kadar düşer ekran kartı için. Vds falan bakıyordumda almayacağım sanırım bilgisayar değil mi amacı bu çalışsın 7/24 yanarsa yansın :D
Birde fanlar sesli çalışmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı