sylas25 Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 Bilgisayarı güvenli modda başlatmak istiyorum ama pin kodumu bilmiyorum. Nereden öğrenebilirim?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.665 Makaleler 27 Çözümler 174 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 29 Mart 2025 #2 sylas25 dedi: Bilgisayarı güvenli modda başlatmak istiyorum ama pin kodumu bilmiyorum. Nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu yöntemle şifrenizi kırabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
sylas25 dedi: Bilgisayarı güvenli modda başlatmak istiyorum ama pin kodumu bilmiyorum. Nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu yöntemle şifrenizi kırabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS sylas25 Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #3 Bayram Reis dedi: Bu yöntemle şifrenizi kırabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benim bilgisyarda şifre yok ama bazı videolarda güvenli modda pin soruyor demiş pin çıkar mı bende Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: Bu yöntemle şifrenizi kırabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benim bilgisyarda şifre yok ama bazı videolarda güvenli modda pin soruyor demiş pin çıkar mı bende
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.665 Makaleler 27 Çözümler 174 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 29 Mart 2025 #4 sylas25 dedi: Benim bilgisyarda şifre yok ama bazı videolarda güvenli modda pin soruyor demiş pin çıkar mı bende Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda şifre yoksa şifre sormaz. Pin zaten kullanılamıyor güvenli modda gerekli hizmetler kapalı olduğu için. @sylas25 Sonuç nedir? Son düzenleme: 29 Mart 2025 Artı 0 Eksi
sylas25 dedi: Benim bilgisyarda şifre yok ama bazı videolarda güvenli modda pin soruyor demiş pin çıkar mı bende Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda şifre yoksa şifre sormaz. Pin zaten kullanılamıyor güvenli modda gerekli hizmetler kapalı olduğu için. @sylas25 Sonuç nedir?