Bilgisayarı İtopya'ya gönderirken yapmam gerekenler?

Göndermeyip ne yapacaksın? Bu ve bundan sonra garanti sürecinde çıkacak sorunlar dahil problem neyse ben tespit edip hallederim diyorsan gönderme.

Kargo için ekran kartını çıkartıp göndermeni tavsiye ederim. Kargo çalışanlarına da içinde PC olduğunu söyle, dikkat kırılabilir etiketi falan yapıştırsınlar.
 
PC bozuk çıktı. Bende garantiye göndereceğim ama kaç günde gelir ve kırılır mı diye endişelerim var. Siz olsanız gönderir miydiniz?
ben olsam elimdeki tüm imkanları kullanarak kendim çözmeye çalışırdım ama eğer ki illa ben göndericem diyorsan da kargoya vermeden ekran kartını kesinlikle sök ve kutuya koy öyle gönder istersen sorununu yaz çözmeye çalışalım
Göndermeyip ne yapmak istersin merak ettim ?
yakınındaki bir bilgisayarcıya kendisi götürebilir veya evde kendi çözebilir?
 
Bilgisayarı gönderirken bir kutu içerisinde ve köpük ile sarılı bir şekilde gönderiyorlar ve aynı şekilde geri istiyorlar. Umarım atmamışsındır.
 
An itibariyle gönderdiğiniz ürün ikinci el ürün sınıfına girdiği için kargolar sağlamlığına dair bir tutanak tutmayacak aksine bilgisayarın başına bir olay gelirse sorumlusunun siz olduğunu kabul ettiğinize dair bir belge imzalatacaklar.
 

Geri
Yukarı