Yeniden başlata tıkladığımızı doğrulayabileceğim bir yol var mı acaba?Yanlışlıkla yeniden başlat'a tıklamış olabilir misiniz hocam?
Hızlı başlatma tam olarak nedir?Yeniden başlata bastınız muhtemelen. Ara sıra bana da oluyor sinir bozucu bir durum, farkına varmamışsınızdır.
USB ile uyandırma ve hızlı başlatma durumlarını göz ardı ederek söylüyorum bu arada.
Zararlı olmasından şüpheliyim bu aralar, geçen gün sistem açılınca birden fazla CMD penceresinin açılması, defenderin açık olduğu halde virüsten korunmayı aç uyarısı vermesi vb. fakat Kaspersky Security Cloud + Defender ile Tam Tarama yaptım hiç birşey çıkmadı.Yeniden başlatmışsınız büyük ihtimalle. Onun dışında zararlı yazılım olabilir.
Buradan log paylaşın. Sorununuzu belirtirseniz yardımcı olacaklardır.Zararlı olmasından şüpheliyim bu aralar, geçen gün sistem açılınca birden fazla CMD penceresinin açılması, defenderin açık olduğu halde virüsten korunmayı aç uyarısı vermesi vb. fakat Kaspersky Security Cloud + Defender ile Tam Tarama yaptım hiç birşey çıkmadı.
Tamamdır, söylediklerine göre her hangi bir sorun yokmuş, tekrardan teşekkürler.Buradan log paylaşın. Sorununuzu belirtirseniz yardımcı olacaklardır.
Rehber: HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri
Sisteminizde yaşadığınız performans düşüşü, kilitlenme, zararlı etkisi, uygulama hatalarından kaynaklanan sorunsalları analiz etmek ve performans iyileştirmesi, zararlı etkisini inaktif etmek için bize HijackThis yazılımı ile yaptığınız tarama Logunu burada paylaşmanız gerekmektedir...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.