Kolonyada alkol vardı galiba, tam bilmiyorum. Eğer alkol yoksa sorun olmaz.Merhaba, peçeteye kolonya döküp PC'mi temizledim. Bir sorun olur mu?
Neresini? Kasa mı yoksa anakart mı?Merhaba, peçeteye kolanya döküp PC'mi temizledim. Bir sorun olur mu?
Kolonya'da alkol fazlasıyla mevcut. %80 falan diye biliyorum.Kolonyada alkol vardı galiba, tam bilmiyorum. Eğer alkol yoksa sorun olmaz.
Hangi parçalarıni temizlediğine bağlı. Kolonya da az da olsa su vardır. Sorun yaratabilir.Merhaba, peçeteye kolanya döküp PC'mi temizledim. Bir sorun olur mu?
Hocam bilgisayar laptop söylemeyi unutmuşum arkalı önlü sildim.Hangi parçalarını?
Hiç sorun olmaz. Ekranin içine gelmediği sürece.Hocam bilgisayar laptop söylemeyi unutmuşum arkalı önlü sildim.
Yani kasayı falan açmadın değil mi? Açmadı isen sorun olmaz. Zaten 5 dakikaya falan uçar. Kasanın içine döktü isen arka kapağını sök soğuk modda kurutma makinesini tut 5 10 dakika. Fanlarını döndürme.Hocam bilgisayar laptop söylemeyi unutmuşum arkalı önlü sildim.
Ekranıda sildim.Hiç sorun olmaz. Ekranin içine gelmediği sürece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.