Sistem özellikleriniz nedir?Arkadaşlar, resimdeki pirize takılıyı maksimum performansa aldığım zaman FPS yükseliyor. Fakat drop yemeye başlıyorum, 10 saniyelik droplar nedeni ne ve bu drop girerken işlemci hızı 0.40 sabıt düşüyor.
Eki Görüntüle 791352
Sistem özellikleriniz nedir?
Ama bu ayara alıyorum 10 saniye de droplar başlıyor ve eskiden böyle değildi.Yüksek performansta ısınma artar ısınma arttıkça işlemci hızı aniden düşürülür fazla ısınma sonucu donanımın zarar görmemesi için. Bu aniden işlemci hızı düşürülüşü size oyun içinde drop olarak yansır ve normaldir. Özetle sağlam bir soğutucunuz olmadıkça ısınmaya dayalı drop yaşarsınız. Bu yüzden yüksek performansa almayın.
Yüksek performansta ısınma artar ısınma arttıkça işlemci hızı aniden düşürülür fazla ısınma sonucu donanımın zarar görmemesi için. Bu aniden işlemci hızı düşürülüşü size oyun içinde drop olarak yansır ve normaldir. Özetle sağlam bir soğutucunuz olmadıkça ısınmaya dayalı drop yaşarsınız. Bu yüzden yüksek performansa almayın.
O bilgisayarda soğutucunuz olmadan yüksek performansa alırsanız bilgisayarı ısınır ve drop yer zaten. Yukarıdaki mesajımda belirttim. İyi forumlar.İşlemci, i5 8. nesil 1.6GHz.
Ekran kartı, AMD Radeon R5 M330. Laptop
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.O bilgisayarda soğutucunuz olmadan yüksek performansa alırsanız bilgisayarı ısınır ve drop yer zaten. Yukarıdaki mesajımda belirttim. İyi forumlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.