Bilgisayarı satarken format atmak

Jackersx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayarımı satıyorum. Önemli bilgi yok hani banka, kart gibi şifrelerim yok. İninal kartımın kayıtlı sadece sitelerde :D Onun da arkadasındaki 3 haneli şifreyi istiyor. Yani çok çok önemli bilgiler yok bilgisayarımda. İşte Steam, programlarım, videolarım, resimler, oyun videolarım falan falan yani. Verileri geri getirse bile işine yaramayacak veriler yani :D Format atmayı düşünüyorum. Sizce format atıp alıcıya vermem daha iyi olur değil mi?

Arkadaşlar, bilgisayarımı satıyorum. Önemli bilgi yok hani banka, kart gibi şifrelerim yok. İninal kartımın kayıtlı sadece sitelerde :D onun da arkadasındaki 3 haneli şifreyi istiyor. Yani çok çok önemli bilgiler yok bilgisayarımda. İşte Steam, programlarım, videolarım, resimler, oyun videolarım falan falan yani. Verileri geri getirse bile işine yaramayacak veriler yani :D format atmayı düşünüyorum. Sizce format atıp alıcıya vermem daha iyi olur değil mi?

Evet format atıp vermeniz her iki taraf içinde daha iyi olur.

HDD'den fotoğrafların kurturaldığını düşünürsek HDD'yi söker öyle verirdim :)

Hocam llf diye bir şey varmış onla uğraşmak istemiyorum, yani bilmiyorum ve çok uzun sürüyormuş 5 gün falan diyen var HDD'in boyutuna göre benimki 1TB. HDD söksem, sökemem, sökmeyi bilmiyorum.:d

Hocam llf diye bir şey varmış onla uğraşmak istemiyorum, yani bilmiyorum ve çok uzun sürüyormuş 5 gün falan diyen var HDD'in boyutuna göre benimki 1TB. HDD söksem, sökemem, sökmeyi bilmiyorum.:d
HDD sökmekte bir şey yok ki.
Ek olarak alıcı HDD’siz almayı tercih etmeyebilir.
Bakın bence çıkartın ve SSD takın, iyi bir SSD takın ilan daha çok rabet förür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı