Bilgisayarı satıp iPhone 13 Pro Max almak mantıklı mı?

Ahım mahım bir fark yok bence fakat sizin kararınız. 13 almak yerine 11 alıp geriye kalan parayla başka şeyler alabilirsin. Ama 13'te alınır.

Senin maddi durumunu bilmiyorum ama ben olsam o kadar parayı (türkiyede) sadece telefona yatırmazdım. Bir elinden kaysa ekranı kırılsa kim bilir kaç bin lira masrafı olur. Bu ekonomide ben cesearet edemem. Daha ucuz bir iPhone alıp artan para ile başka şeyler alınabilir.

Harika o zaman. Fakat 13 değilde 12 veya 11 alsanız daha iyi olur bence.
Düşünülebilir fakat ben iPhone'u bir gün satmak istersem zararlı çıkar mıyım?

Maddi durumum iyi, Allah'a şükür bir sorunum yok geçinebiliyorum.

Ahım MAh'ım bir fark yok bence fakat sizin kararınız. 13 almak yerine 11 alıp geriye kalan parayla başka şeyler alabilirsin. Ama 13'te alınır.

Evet fakat 2-3 yıl sonra çok fazla fark olacak. Uzun vade düşünüyorsa o modeller alınmaz.

Evet fakat 2-3 yıl sonra çok fazla fark olacak. Uzun vade düşünüyorsa o modeller alınmaz.
14 Pro ve 13 Pro Max arasında kaldım, bilgisayarı satmaya kesin karar verdim çünkü eğitim hayatıma da kötü etkisi oluyor zaten yanda duran bir laptop var.

Bilgisayarı satıp gelen parayla 13 Pro Max almak bence mantıklı.

14 Pro ve 13 Pro Max arasında kaldım. Bilgisayarı satmaya kesin karar verdim çünkü eğitim hayatıma da kötü etkisi oluyor zaten yanda duran bir laptop var.

Profesyonel fotoğrafçı ya da YouTuber olmayan birinin 14 Pro alması bana çok mantıklı gelmiyor. 14 Pro'daki batarya şikayetleri baz alındığında 13 Pro Max almak kesinlikle daha mantıklı.

Profesyonel fotoğrafçı ya da YouTuber olmayan birinin 14 Pro alması bana çok mantıklı gelmiyor. 14 Pro'daki batarya şikayetleri baz alındığında 13 Pro Max almak kesinlikle daha mantıklı.
14 serisinde ki "Derin Mor" rengi çok hoş gözüktü ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…