509401
Hectopat
Niye?Harika o zaman. Fakat 13 değilde 12 veya 11 alsanız daha iyi olur bence.
Niye?Harika o zaman. Fakat 13 değilde 12 veya 11 alsanız daha iyi olur bence.
Ahım mahım bir fark yok bence fakat sizin kararınız. 13 almak yerine 11 alıp geriye kalan parayla başka şeyler alabilirsin. Ama 13'te alınır.
Düşünülebilir fakat ben iPhone'u bir gün satmak istersem zararlı çıkar mıyım?Harika o zaman. Fakat 13 değilde 12 veya 11 alsanız daha iyi olur bence.
Maddi durumum iyi, Allah'a şükür bir sorunum yok geçinebiliyorum.Senin maddi durumunu bilmiyorum ama ben olsam o kadar parayı (türkiyede) sadece telefona yatırmazdım. Bir elinden kaysa ekranı kırılsa kim bilir kaç bin lira masrafı olur. Bu ekonomide ben cesearet edemem. Daha ucuz bir iPhone alıp artan para ile başka şeyler alınabilir.
Ahım MAh'ım bir fark yok bence fakat sizin kararınız. 13 almak yerine 11 alıp geriye kalan parayla başka şeyler alabilirsin. Ama 13'te alınır.
14 Pro ve 13 Pro Max arasında kaldım, bilgisayarı satmaya kesin karar verdim çünkü eğitim hayatıma da kötü etkisi oluyor zaten yanda duran bir laptop var.Evet fakat 2-3 yıl sonra çok fazla fark olacak. Uzun vade düşünüyorsa o modeller alınmaz.
Selam,
Oyuncu bilgisayarım var ve fiyatı iPhone 13 Pro Max fiyatına geliyor, ortalama 1 yıl önce aldım bilgisayari ve 5 -6 aydır hiçbir şey yapmıyorum. Sadece şarkı dinliyorum ve oyun oynamak bu yaştan sonra artık sıkmaya başladı, sizce telefon almam mantıklı mı? Çoğunlukla dışarıdayım, evde bilgisayar başında durmuyorum, durdugumda da 1 saat. (işlerimi yapabileceğim bir laptop evde var.)
Bilgisayarı satıp gelen parayla 13 Pro Max almak bence mantıklı.
14 Pro ve 13 Pro Max arasında kaldım. Bilgisayarı satmaya kesin karar verdim çünkü eğitim hayatıma da kötü etkisi oluyor zaten yanda duran bir laptop var.
14 serisinde ki "Derin Mor" rengi çok hoş gözüktü ya.Profesyonel fotoğrafçı ya da YouTuber olmayan birinin 14 Pro alması bana çok mantıklı gelmiyor. 14 Pro'daki batarya şikayetleri baz alındığında 13 Pro Max almak kesinlikle daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.