Bilgisayarı satıp telefon almak mantıklı mı?

Evet günümüz oyunlarını açamıyor, CS:GO ve LoL’den başka birşey oynayamıyorum zaten, Rdr2 gibi vesaire.
Günümüz oyunlarını açmıyor ise satmanın anlamı nedir ne kadar edecek ki ultrabook falan mı?

Evet günümüz oyunlarını açamıyor, CS:GO ve LoL’den başka birşey oynayamıyorum zaten, Rdr2 gibi vesaire.
Dediğim gibi buna senin karar vermen lazım hocam. Aslında CS:GO da güzel oyun benim şu anki makine CS 1.6'dan başka oyun açmıyor onun bilgisayar topluyorum bakalım inşallah alıcaz bişeyler. Telefon alacaksan da iyice düşün iPhone alırsan yapabileceğin şeyler sınırlı Android gibi değil. Ben telefonu kendime göre değiştirmek, kurcalamak istemiyorum bana çalışsın yeter diyorsan iPhone al

Ben kesinlikle satmazdım. Telefon benim için arayıp sorayım yeter . Zaten bir telefon başka ne yapabilir , BİLGİSAYARIN YAPAMADIĞI ? Elbet bir gün gelir hevesiniz oyun oynamaya hocam. Karar sizin tabii .

PC özelliklerin ne?

Zaten Apple ekosistemine alışığım, bu güne kadar hep iPhone kullandım. O kadar yüklü bir parayı da Android bir telefona vermem. Özelleştirilebilir olması çok ta umurumda olan bir şey değil.

Ucuz bir telefon ve bilgisayar bence daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…