Bilgisayarı düşük sistem, yani iyi bir bilgisayar değilKesinlikle değmez bilgisayar sadece oyun oynamak için değil iyi bir bilgisayar çok işine yarar ama iyi bir telefon işine fazla yaramaz
adam zaten pc de bişey yapmıyorum diye telefon alıyım mı diye soruyorTelefonda oyun bile yok yapacak bir şey yok. Bilgisayar daha hızlı daha kullanışlı. Telefona aşırı ihtiyacın yoksa alma bana göre.
Telefon alsada bir şey yapamayacak diyorum bende.adam zaten pc de bişey yapmıyorum diye telefon alıyım mı diye soruyor
şöyle düşün pc de bir şey yapmıyor öylece boş boş durmasını da istemiyor satıp telefonu yükseltmek daha mantıklı özellikleri iyi olan bir telefon ileTelefon alsada bir şey yapamayacak diyorum bende.
Hocam 6kdan fazla etmeyecek bir PC ile iPhone 12 mini almayı düşünmek biraz zor ya. Bence Android veya konsol alabilirsiniz, temelde iPhone 8 ile iPhone 12 mini aynı işi görüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.