Bilgisayarı temizlemek için Windows formatı yeterli olur mu?

• Konuyu başlatan 0tac
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.270
@Prime777 Rufus'u Rufus - The Official Website (Download, New Releases) adresinden mi indireceğiz? Ve hangi kısımdan hangi dosyayı indireceğiz?

Bir de Windows'u USB belleğe kurarken ISO olarak kur kısmında cihazı değilde USB belleği seçsek Rufus'a ihtiyaç olmadan kuramaz mıyız? Bu arada Rufus indirmek için site atmamın sebebi sizin attığınız konunun eski olması belki yeni sürümü vardır diye demiştim o konudan indirmem iş görür mü?

Son düzenleme:
@Prime777 Rufus'u Rufus - The Official Website (Download, New Releases) adresinden mi indireceğiz? Ve hangi kısımdan hangi dosyayı indireceğiz?

Bir de Windows'u USB belleğe kurarken ISO olarak kur kısmında cihazı değil de USB belleği seçsek Rufus'a ihtiyaç olmadan kuramaz mıyız? Bu arada Rufus indirmek için site atmamın sebebi sizin attığınız konunun eski olması belki yeni sürümü vardır diye demiştim o konudan indirmem iş görür mü?

Evet, o siteden indireceksin. Alt kısma inince indir yazan kısmının altında "Rufus 3.20" yazıyor ona tıklayın.

Microsoft aracı ile de ISO dosyasını USB belleğe yazdırabilirsiniz, size kalmış. Ben yine de Rufus'u öneriyorum daha hızlı olduğu için.

Evet, o siteden indireceksin. Alt kısma inince indir yazan kısmının altında "Rufus 3.20" yazıyor ona tıklayın.

Microsoft aracı ile de ISO dosyasını USB belleğe yazdırabilirsiniz, size kalmış. Ben yine de Rufus'u öneriyorum daha hızlı olduğu için.
Hız benim için pek önemli değil, Microsoft sitesinden direkt olarak USB belleğe yazdırsam iş görür değil mi? Rufus ile yapmışım gibi olur ve temiz kurulumu tanamlayabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı