Sayaç değil bu, sistem "Fake Kapanıyor"Dostum her BIOS'a girdiğinde sıfırlanıyor bu değer.
Eki Görüntüle 1564367
Buradan "Bilgisayarı Kapat'a" basarsan sıfırlanmaz. Sıfırlanmasını istiyorsan Yeniden Başlat'a basacaksın.
Genellikle önerilmiyor bu özellik görev yöneticisindeki sayacın artmasında da bir mahsur yok rahatsız olunursa yeniden başlatılabilir bilgisayar.Denetim masasından Hızlı Başlatma özelliğini kapatın.
Windows bir dahaki açılışta hızlı açılsın diye bilgisayarı kapalı gösteriyor ama aslında hala açık oluyor. Attığım linke bakarsanız bu “Yeniden Başlat çözülür” olayından da kurtulursunuz, bilginize.Dostum her BIOS'a girdiğinde sıfırlanıyor bu değer.
Eki Görüntüle 1564367
Buradan "Bilgisayarı Kapat'a" basarsan sıfırlanmaz. Sıfırlanmasını istiyorsan Yeniden Başlat'a basacaksın.
Zamanında Microsoft yeni Windows çok hızlı açılıyor demek için kurduğu düzeneklerden.Windows bir dahaki açılışta hızlı açılsın diye bilgisayarı kapalı gösteriyor ama aslında hala açık oluyor. Attığım linke bakarsanız bu “Yeniden Başlat çözülür” olayından da kurtulursunuz, bilginize.
Neden genellikle önerilmiyor?Genellikle önerilmiyor bu özellik görev yöneticisindeki sayacın artmasında da bir mahsur yok rahatsız olunursa yeniden başlatılabilir bilgisayar.
Orası sıfırlansın diye derdim yok zaten, ben de OpenCore kurulu olduğu için her açılışta sıfırlanıyor. Onu konu sahibine söyleyeceksin.Windows bir dahaki açılışta hızlı açılsın diye bilgisayarı kapalı gösteriyor ama aslında hala açık oluyor. Attığım linke bakarsanız bu “Yeniden Başlat çözülür” olayından da kurtulursunuz, bilginize.
Hocam benimde açıkmış şimdi girdim ve kapattım ne gibi değişiklikler olacak bende?Evet, bunun yolu var güç seçeneklerinden şimdi kullanılamayan ayarları değiştire basıp hızlı başlatmayı kapatmanız lazım.
İşte Microsoft sistemlerimizi böyle çürütüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.