Oda bir tür bug.Siz bu konuyu açınca ben de bir bakayım dedim ben her zaman bilgisayarı kapattığımda fişini de çekmeme rağmen 4 gündür açık görünüyor.
Merhaba ben bilgisayarımı kapatıyorum ya da kapattım olarak biliyorum fakat görev yöneticisinde 13 gündür açık olduğu yazıyor benim mi yanlışım var yoksa bir sıkıntı mı var?
Eki Görüntüle 1564356
Bu da işe yaramazsa evdeki sigorta kutusundan odaya giden sigortayı bulup onu indirin.Önce bilgisayarı kapatıp sonra Power Supply'den kapatmayı deneyin. Böyle bir sorunla karşılaşmazsınız.
Bilgisayar gerçek anlamda kapanacak, ama normalden yavaş açılacak.Hocam benimde açıkmış şimdi girdim ve kapattım ne gibi değişiklikler olacak bende?
Tamam hocam sağolun.Bilgisayar gerçek anlamda kapanacak, ama normalden yavaş açılacak.
Zararı var mı ki PSU'yu kapatmanın?Hocam PSU'yu sürekli aç kapa yapmak sorun yaratmaz mı?
Hocam laptopum kapalıyken prize de bağlı olmuyordu %5 -7 kadar şarj yiyordu bununla bağlantılı bir durum değil mi?Bilgisayar gerçek anlamda kapanacak, ama normalden yavaş açılacak.
Bilmiyorum bir yerde duymuştum sanki emin değilim size sorayım dedim ne diyeceksiniz diye.Zararı var mı ki PSU'yu kapatmanın?
O batarya teknolojisi ile ilgili bir durum, örneğin cep telefonunuzu da kapatın belli bir süre sonra aynı şekilde şarjı azalır. Otomobillerin hiç çalışmadan durdukları yerde aküsünün bitmesi gibi.Hocam laptopum kapalıyken prize de bağlı olmuyordu %5 -7 kadar şarj yiyordu bununla bağlantılı bir durum değil mi?
Evet bununla bağlantılı olabilir.Hocam laptopum kapalıyken prize de bağlı olmuyordu %5 -7 kadar şarj yiyordu bununla bağlantılı bir durum değil mi?
Bilmiyorum bir yerde duymuştum sanki emin değilim size sorayım dedim ne diyeceksiniz diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.