Çözüldü Bilgisayarım 13 gündür açıkmış

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bilgisayar kapandığında tamamen kapanmaz, soft-shutdown gibi bir şey O, Fast Boot'a hazır olması için öyle oluyor, PC'yi normal şekilde de kapatıp açtığın zaman oradaki sayaç sıfırlanmıyor.
Eğer yeniden başlatırsan sistemi orası sıfırlanır.
Herhangi bir sorun yok, o sayaca takılma.
Dostum her BIOS'a girdiğinde sıfırlanıyor bu değer.

Buradan "Bilgisayarı Kapat'a" basarsan sıfırlanmaz. Sıfırlanmasını istiyorsan Yeniden Başlat'a basacaksın.

Dostum her BIOS'a girdiğinde sıfırlanıyor bu değer.
Eki Görüntüle 1564367
Buradan "Bilgisayarı Kapat'a" basarsan sıfırlanmaz. Sıfırlanmasını istiyorsan Yeniden Başlat'a basacaksın.
Windows bir dahaki açılışta hızlı açılsın diye bilgisayarı kapalı gösteriyor ama aslında hala açık oluyor. Attığım linke bakarsanız bu “Yeniden Başlat çözülür” olayından da kurtulursunuz, bilginize.

Zamanında Microsoft yeni Windows çok hızlı açılıyor demek için kurduğu düzeneklerden.

Genellikle önerilmiyor bu özellik görev yöneticisindeki sayacın artmasında da bir mahsur yok rahatsız olunursa yeniden başlatılabilir bilgisayar.
Neden genellikle önerilmiyor?

Siz bu konuyu açınca ben de bir bakayım dedim ben her zaman bilgisayarı kapattığımda fişini de çekmeme rağmen 4 gündür açık görünüyor.

Orası sıfırlansın diye derdim yok zaten, ben de OpenCore kurulu olduğu için her açılışta sıfırlanıyor. Onu konu sahibine söyleyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…