Çözüldü Bilgisayarım açılıp kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EnesErcin

Centipat
Arkadaşlar merhaba.
Birkaç gün önce bilgisayarımın termal macununu değiştirdim bilgisayarda hiçbir şey yoktu. Arctic mx-4 termal macun kullandım. İlk kez sürmüyorum genel olarak bilgisayar bilgim var. Fakat bilgisayar macunu değiştikten sonra açılmamaya başladı. Güç tuşuna bastıktan sonra güç kaynağı fanı, ekran kartı fanı, işlemci fanı birer tur dönüyor, tahminen 2 saniye sürüyor ve bilgisayar kapanıyor. Macuna bakayım diye işlemciye baktım ciddi manada sıvılaşmış gibiydi. Yardıma ihtiyacım var arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Çözüm
Yok mu arkadaşlar çözümü olan bilgisayarcıya sordum getir bakalım dedi fiyat konusunda pek iyimser yaklaşacağını sanmıyorum.
Sadece güç kablosunu tutarak sistemi çalıştırdım yine aynı şekilde güç kaynağı fanı döndü ve durdu.

Arkadaşlar bilgisayarcıya götürdüm anakart üzerinde ki işlemci soketinde 2-3 pin eğilmiş ondan diyor 100 liraya yaparım dedi ne diyorsunuz değişmesi lazım dedi İnternette tamir edilir gibi mesajlar okudum ne yapmalıyım?
Arkadaşlar sorun anakart taki işlemci soketindeymiş dedikleri gibi pin eğilmiş evde dikkatli bir biçimde iğne ile düzelttim sorunum çözüldü teşekkür ederim yardımcı olan herkese.
Dostum soket pinleri fotolarda normal gorunuyor. Bence sorun ana kart ya da power suply da. Power suply ana kart baglantilarini sokup yesil ucu herhangi bir siyah ucla kisa devre ederek calisip calismadigini test edebilirsin. Power ana karta bagli olmadan calisirsa ana kart sorunludur diye dusunuyorum

Yok mu arkadaşlar çözümü olan bilgisayarcıya sordum getir bakalım dedi fiyat konusunda pek iyimser yaklaşacağını sanmıyorum.
Sadece güç kablosunu tutarak sistemi çalıştırdım yine aynı şekilde güç kaynağı fanı döndü ve durdu.

Arkadaşlar bilgisayarcıya götürdüm anakart üzerinde ki işlemci soketinde 2-3 pin eğilmiş ondan diyor 100 liraya yaparım dedi ne diyorsunuz değişmesi lazım dedi İnternette tamir edilir gibi mesajlar okudum ne yapmalıyım?
Arkadaşlar sorun anakart taki işlemci soketindeymiş dedikleri gibi pin eğilmiş evde dikkatli bir biçimde iğne ile düzelttim sorunum çözüldü teşekkür ederim yardımcı olan herkese.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…