GRAVEANGEL01 Centipat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 55 21 Mayıs 2020 #1 Bilgisayarım açılıyor 2 saniye sonra kapanıyor ve hep böyle devam ediyor. Kısacası kendi kendine reset atıyor durmadan. Son düzenleme: 21 Mayıs 2020
Bilgisayarım açılıyor 2 saniye sonra kapanıyor ve hep böyle devam ediyor. Kısacası kendi kendine reset atıyor durmadan.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #2 Valla benim de açılıp kapanabiliyor Düğmesine basıyorum falan. Kapatma tuşu da var Yine bulmaca gibi bir konu. Daha açıklayıcı olun lütfen. Artı 0 Eksi
Valla benim de açılıp kapanabiliyor Düğmesine basıyorum falan. Kapatma tuşu da var Yine bulmaca gibi bir konu. Daha açıklayıcı olun lütfen.
KS KS GRAVEANGEL01 Centipat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 55 21 Mayıs 2020 #3 Crimson Butterfly dedi: Valla benim de açılıp kapanabiliyor düğmesine basıyorum falan. Kapatma tuşu da var yine bulmaca gibi bir konu. Daha açıklayıcı olun lütfen. Genişletmek için tıkla... Kasa açılıyor sonra kendi kendine reset atıyor durmadan. Artı 0 Eksi
Crimson Butterfly dedi: Valla benim de açılıp kapanabiliyor düğmesine basıyorum falan. Kapatma tuşu da var yine bulmaca gibi bir konu. Daha açıklayıcı olun lütfen. Genişletmek için tıkla... Kasa açılıyor sonra kendi kendine reset atıyor durmadan.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #4 GRAVEANGEL01 dedi: Kasa açılıyor sonra kendi kendine reset atıyor durmadan. Genişletmek için tıkla... Ramleri kontrol edin çıkarıp pinleri yumuşak silgiyle çok basıtmadan silin geri takın deneyin. Artı 0 Eksi
GRAVEANGEL01 dedi: Kasa açılıyor sonra kendi kendine reset atıyor durmadan. Genişletmek için tıkla... Ramleri kontrol edin çıkarıp pinleri yumuşak silgiyle çok basıtmadan silin geri takın deneyin.