Bilgisayarım açılmıyor

Masaüstünde başıma gelen bir durum. RAM'de ve işlemcide sorun olduğunu sanmıyorum. SSD'yi başka cihaza takıp düzgün çalışıyor mu dene. Ben her şeyi denedim, sorun anakartta çıkmıştı.

Evet ama ondan öncede vardı ve aynı şekildeydi

HDD değil hocam ssd

Açılmadı hacim denemiştim
Sıvı dökülmüş muhtemelen oksitlenme olmuştur anakartta vs elinde selülozik tiner gibi bişey varsa sakince hiçbir şeye zarar vermeden temizle diş fırçası ile
Hacım elimde baş sektörü olan eski 700 GB HDD var
Denemekte fayda var

Sıvı dökülmüş muhtemelen oksitlenme olmuştur anakartta vs elinde selülozik tiner gibi bişey varsa sakince hiçbir şeye zarar vermeden temizle diş fırçası ile

Denemekte fayda var
Anakarti sökemiyorum tüm vidaları sokmeme rağmen ?
Masaüstünde başıma gelen bir durum. RAM'de ve işlemcide sorun olduğunu sanmıyorum. SSD'yi başka cihaza takıp düzgün çalışıyor mu dene. Ben her şeyi denedim, sorun anakartta çıkmıştı.
Anakartta nasıl bir sorun çıkmıştı hocam ?
Aga HDD taktım şimdide böyle ses geliyor eskidende böyle idi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu SSD'yi çoğu hazıe sistemde kullanılıyor ve fiyatı gayet uygun.
Anakarti sökemiyorum tüm vidaları sokmeme rağmen ?

Anakartta nasıl bir sorun çıkmıştı hocam ?
Aga HDD taktım şimdide böyle ses geliyor eskidende böyle idi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Saba yap kardeşim okula gidiyorsan ikindin yap gece bu saatlerde kafan tam yerinde olmaz. Sağlıklı düşünemezsin(en azından ben öyleyim)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı