EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.364 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #1 RAM 8 Gb Ram SSD veya HDD modeli 480 GB SSD, 1 TB HDD Ekran kartı Nvidia Geforce GTX 950m (4 GB VRAM) Anakart Asus X550VX-DM254DC İşlemci İntel Core i7-6700HQ Windows SSD'ye kurulu olmasına rağmen uygulama açarken ya da başka bir şey yaparken kasıyor. Format attım hala kasıyor. Sizce bunun nedeni nedir?
Windows SSD'ye kurulu olmasına rağmen uygulama açarken ya da başka bir şey yaparken kasıyor. Format attım hala kasıyor. Sizce bunun nedeni nedir?
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 14 Mayıs 2024 #2 EmirSrky dedi: Windows SSD'ye kurulu olmasına rağmen uygulama açarken ya da başka bir şey yaparken kasıyor. Format attım hala kasıyor. Sizce bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda bir şey yüklediniz mi ? Oyun ya da başka bir şey virüs olma ihtimali var. Artı 0 Eksi
EmirSrky dedi: Windows SSD'ye kurulu olmasına rağmen uygulama açarken ya da başka bir şey yaparken kasıyor. Format attım hala kasıyor. Sizce bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda bir şey yüklediniz mi ? Oyun ya da başka bir şey virüs olma ihtimali var.
KS KS EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.364 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #3 Ezio21 dedi: Yakın zamanda bir şey yüklediniz mi? Oyun ya da başka bir şey virüs olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Yani virüs alacak herahngi bir şey yüklemedim. Dün format attım şu an bile bazen çok kasıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Ezio21 dedi: Yakın zamanda bir şey yüklediniz mi? Oyun ya da başka bir şey virüs olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Yani virüs alacak herahngi bir şey yüklemedim. Dün format attım şu an bile bazen çok kasıyor.
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #4 EmirSrky dedi: Yani virüs alacak herahngi bir şey yüklemedim. Dün format attım şu an bile bazen çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar format atın belki düzelir. Artı 0 Eksi
EmirSrky dedi: Yani virüs alacak herahngi bir şey yüklemedim. Dün format attım şu an bile bazen çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar format atın belki düzelir.
KS KS EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.364 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #5 atogrimers dedi: Hocam tekrar format atın belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an eskisine göre daha iyi ama bilgisayar bence yine de tam performans vermiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
atogrimers dedi: Hocam tekrar format atın belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an eskisine göre daha iyi ama bilgisayar bence yine de tam performans vermiyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.647 Makaleler 60 Çözümler 824 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #6 İlk olarak disk testleri yapıp sonuçları yollar mısın ? Artı 0 Eksi