Bilgisayarım çok fazla RAM kullanıyor

tunaasim

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ekte de belirttiğim gibi bilgisayarım çok RAM kullanıyor ve oyunlara etkisi çok alıyor hangi oyunu açsam kaldırır dediğim bilgisayarda 30 40 FPS aralığından çıkamıyorum herhangi bir oyunda. 32 GB RAM'im var ve hiçbir şey açık değilken %40ı dolu gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    59,1 KB · Görüntüleme: 102
Normal.

Bence sorun yok ne kadar taksanız da Windows kullanabildiği kadar kullanır ve çok program açık galiba.

Logitech'in yazılımı 1 GB RAM kullanıyor ve bilgisayar boşta değil yani Opera, Steam vs açık.

Biliyorum yani normalde olmazdı ama oyunlarda FPS düşüşü yaşıyorum bu aralar aklıma tek RAM geldi ekran kartı çalışıyor işlemci ısınmıyor bana RAM kullanımı fazla geldi G HUB nasıl o kadar kullanıyor hala anlamadım. Opera'da 2 tane sekme açık ona rağmen yanında (24) yazıyor (ne anlama geldiğini bilmiyorum). Şimdi bilgisayarı dosyaları saklayarak sıfırladım oyuna girip bakacağım sorun devam ediyor mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…