Bilgisayarım Ele Geçirilmiş Ne Yapmalıyım?

ÖzgünTR

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Daha önceden Discord hesabım çalındı, başlıklı bir konu açmıştım ancak bu kişiyle konuştuğumda tüm şifrelerimi söyledi. T.C. kimlik numarasına kadar ve ne yapmam gerek gerçekten bilmiyorum. Önerebileceğiniz bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önceden Discord hesabım çalındı, başlıklı bir konu açmıştım ancak bu kişiyle konuştuğumda tüm şifrelerimi söyledi. T.C. Kimlik numarasına kadar ve ne yapmam gerek gerçekten bilmiyorum. Önerebileceğiniz bir şey var mı?

En kesin ve en güzel yöntem format daha sonrasında ise Kaspersky lisansı.

Daha önceden Discord hesabım çalındı, başlıklı bir konu açmıştım ancak bu kişiyle konuştuğumda tüm şifrelerimi söyledi. T.C. kimlik numarasına kadar ve ne yapmam gerek gerçekten bilmiyorum. Önerebileceğiniz bir şey var mı?
Hocam bu tarz tehditlerden korkmayın, zaten tc nolar internette dolaşıyor ve çok kolay bulunabiliyor. Formatı atın, tüm şifrelerinizi e postalarınızı vs değiştirin. varsa da yemeksepeti hesabınızı silin. 😁

Galiba birisinden bir şey yüklemişsin o şekilde bilgisayarına ulaşmış ve bilgilerini çalmış. Temiz format atın bence.

Daha önceden Discord hesabım çalındı, başlıklı bir konu açmıştım ancak bu kişiyle konuştuğumda tüm şifrelerimi söyledi. T.C. Kimlik numarasına kadar ve ne yapmam gerek gerçekten bilmiyorum. Önerebileceğiniz bir şey var mı?

Bilgisayarınızda RAT olduğu çok belli. Şimdiye kadar temiz kurulum yapmaman bile hata.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı