Monitörün bilgisayara takılan görüntü kablosunu anakarta değil ekran kartına tak.Tam olarak anlamadım yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor şu anda.
Katılıyorum. Linç atmak yerine yardımcı olmaya çalışılabilir. Ben olsam çoktan soğumuştum forumdan.
@enCoks
Sürücüleri güncellemeyi dene ve grafik ayarlarını kontrol et. Sistemini de belirtmeyi unutma.
Katılıyorum. Linç atmak yerine yardımcı olmaya çalışılabilir. Ben olsam çoktan soğumuştum forumdan.
@enCoks
Sürücüleri güncellemeyi dene ve grafik ayarlarını kontrol et. Sistemini de belirtmeyi unutma.
Bilgisayarının markasını ve modelini öğrenebilir miyim?Ekran kartımı aktif hale nasıl getirebileceğim hakkında bilgisi olan var mı? GPU bağlı değil diyor.
Windowsunu yükseltmeyi sakın deneme, bilgisayarında 8GB ram var ve win10 tek başına 5 GB ram tüketiyor,düzeleceği varsa da iflah olmaz.Sürücüleri çok kez güncelledim sanırsam kasadan halledilecek bir sorun Windows sürümüm ile bir alakası yoktur değil mi?
Windows'unu yükseltmeyi sakın deneme, bilgisayarında 8 GB RAM var ve Windows 10 tek başına 5 GB RAM tüketiyor, düzeleceği varsa da iflah olmaz.
Tek başına 5 GB RAM mı? Benim 4 GB RAM'ım var şimdi -1 mi oldu?
Bilgisayarının markasını ve modelini öğrenebilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.