Bilgisayarım hacklendi

ESET ile tarama yaptıktan sonra hiçbir şey bulamadı ama bu bilgisayardan indirilenlere baktığımda the Dark diye bir RAR dosyası buldum ve yanlışlıkla sildim böyle bir dosya indirdiğimi hatırlamıyorum. Modeme reset atıp sonra bilgisayara format atıcaktım fakat modeme reset atınca tekrar kurulum yapmak gerekiyor kurulum için Ethernet kablosunu bilgisayara bağlasam bir şey olur mu? Yani modem üzerinden tekrar bulaşma gibi bir şansı var mı? Ve dediğim gibi modeme reset attıktan sonra bilgisayara format atacağım bu izlediğim yol doğru mu? Bu konuda çok bilgim yok bilmediğim için bu kadar çok soruyorum.

Geçmiş olsun. Rat yemişsiniz. Uygulaması vardı piyano vesaire çalabiliyordu. Belki şu an sizin bilgisayar ekranınızı izliyor. İşlemcinizi bile yakabilir.

O piyano sesi geldiğinden beri bilgisayarı sadece tarama yapmak için açtım ve interneti kapattım internet yokken de izleme şansları var mı?

O piyano sesi geldiğinden beri bilgisayarı sadece tarama yapmak için açtım ve interneti kapattım internet yokken de izleme şansları var mı?
İnternetle bağlantı kurduğu için hayır, yok. Güvenli mod ile açabilirsiniz bilgisayarınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…