Kaspersky yükleyip internet bağlantınızı kesin.

Geçmiş olsun. Rat yemişsiniz. Uygulaması vardı piyano vesaire çalabiliyordu. Belki şu an sizin bilgisayar ekranınızı izliyor. İşlemcinizi bile yakabilir.
Yok.O piyano sesi geldiğinden beri bilgisayarı sadece tarama yapmak için açtım ve interneti kapattım internet yokken de izleme şansları var mı?
İnternetle bağlantı kurduğu için hayır, yok. Güvenli mod ile açabilirsiniz bilgisayarınızı.O piyano sesi geldiğinden beri bilgisayarı sadece tarama yapmak için açtım ve interneti kapattım internet yokken de izleme şansları var mı?
İnternetle bağlantı kurduğu için hayır, yok. Güvenli mod ile açabilirsiniz bilgisayarınızı.
Hocam o program yıllardır vardı, suçu tek bir kişiye atmayın.Basri Akkaya sayesinde millet arkadaşlarını hacklemeye başladı. DarkComet adlı bir yazılımla yapılıyor.
Evet hocam, hatta o program ile arkadaşıma hacklenmiş şakası yapmıştım.Hocam o program yıllardır vardı, suçu tek bir kişiye atmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.