Bilgisayarım hacklendi

Sonucu paylaşın.
Formatın ne olduğunu bilmiyorsun anlaşılan. Söylediğimi yapın.

İnşallah kurtulabilirim sonucu mutlaka paylaşacağım eğer sorun düzelmezse ne yapacağım bilmiyorum.
İnternet bağlantısını kesip fişi çektim herhangi bir şey yapamaz herhalde?

Son düzenleme:
İnşallah kurtulabilirim sonucu mutlaka paylaşacağım eğer sorun düzelmezse ne yapacağım bilmiyorum.
İnternet bağlantısını kesip fişi çektim herhangi bir şey yapamaz herhalde?
Sonucu atmadan bilemezsin.

Oyun oynarken piyano, müzik aleti gibi sesler geldi ve sürekli görev çubuğu yok olup bilgisayarı açıyormuşum gibi tekrar yükleniyor ne yapmalıyım bence %100 anormal bir durum var. Format atsam düzelir mi?

Keşbir olsun rat yemişsin. Dikkat et PC'ye T.C. no gibi önemli şeylerin fotosunu atma ve kamera varsa hemen kapat.

Şu an sanırım geçmedi önerebiliceğiniz antivirüs programı var mı? Bir de YouTube'da darkcomet remover gibi bir program var sanırım bulup siliyormuş
Linki: İndir DCRemoverV1 setup zip
VirusTotal sonuçları:
Bunla denesemmi olmazsa format attırıcam ben tam bilmiyorum çünkü format atmayı.

Oyun oynarken piyano, müzik aleti gibi sesler geldi ve sürekli görev çubuğu yok olup bilgisayarı açıyormuşum gibi tekrar yükleniyor ne yapmalıyım bence %100 anormal bir durum var. Format atsam düzelir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yoksa hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…