Bilgisayarım hacklendi

Sonucu paylaşın.
Formatın ne olduğunu bilmiyorsun anlaşılan. Söylediğimi yapın.

Sonucu paylaşın.
Formatın ne olduğunu bilmiyorsun anlaşılan. Söylediğimi yapın.

İnşallah kurtulabilirim sonucu mutlaka paylaşacağım eğer sorun düzelmezse ne yapacağım bilmiyorum.
İnternet bağlantısını kesip fişi çektim herhangi bir şey yapamaz herhalde?

Son düzenleme:
İnşallah kurtulabilirim sonucu mutlaka paylaşacağım eğer sorun düzelmezse ne yapacağım bilmiyorum.
İnternet bağlantısını kesip fişi çektim herhangi bir şey yapamaz herhalde?
Sonucu atmadan bilemezsin.

Oyun oynarken piyano, müzik aleti gibi sesler geldi ve sürekli görev çubuğu yok olup bilgisayarı açıyormuşum gibi tekrar yükleniyor ne yapmalıyım bence %100 anormal bir durum var. Format atsam düzelir mi?

Keşbir olsun rat yemişsin. Dikkat et PC'ye T.C. no gibi önemli şeylerin fotosunu atma ve kamera varsa hemen kapat.

Oyun oynarken piyano, müzik aleti gibi sesler geldi ve sürekli görev çubuğu yok olup bilgisayarı açıyormuşum gibi tekrar yükleniyor ne yapmalıyım bence %100 anormal bir durum var. Format atsam düzelir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yoksa hocam. 😳

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı